Skocz do zawartości
lgolebio

Oglądanie Na Tv I Pisanie Jednocześnie W Wordzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Często oglądam filmy puszczone na kompie ale na ekranie TV. Mam pociągnięty kabel do drugiego pokoju obok więc oglądam filmy na dvd bez szumu tych cholernych wiatraków. Ostatnio rodzinka dużo wypożycza filmów DVD a ja nie mogę im wiecznie udostępniać kompa do seansów :) bo używam go do pracy. Pytanie jest takie czy istnieje możliwość puszczenia filmu na TV a na monitorze w kompie pracować np. w wordzie ?? Radeon 9600 pro, Athlon 2200+ xp, Windows Xp. Jeżeli jest jakiś link na forum do tego problemu to bardzo proszę o podanie go. Ja nie znalazłem choć długo szukałem, możliwe, że zadaję niewłaściwe pytanie wyszukiwarce. Proszę was więc o pomoc w tej sprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...czy istnieje możliwość puszczenia filmu na TV a na monitorze w kompie pracować np. w  wordzie ?? Radeon 9600 pro,

wlasciwosci ekranu->zaawansowane->nakladka->opcje trybu klonowania -> tryb teatralny + wideo pelnoekranowe

zctp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BarTweak

Poza tym opisywalem to w temacie tylko nie pamietam jak sie nazywal :P

Byl ladny FAQ pokazane na obrazkach i w ogole :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wszystko ok dziękuję za odpowiedź Sulaco, wszystko śmiga ładnie. Bart17 wiem wiem, napewno było dużo o tym, jak sobie przypomnisz to podaj linka, chętnie się dowiem wiecej. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

jak masz nv to wystarczyc dac na film i odtworz na tv;) he :lol:

Edytowane przez Amd_Powered

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...