Mez Cook Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Mam problem, mam mobo Asus a7n8xe-deluxe, bartka 2500 , 512 kingmaxa , i zasiłkę jakąś kijową chyba codegena, albo coś w tym stylu , teoretycznie 300 W. Do zasiłki mam podpiętą mobo, dysk, i dvd, oprócz tego 2 wentyle 80 wpięte pod złącza na mobo przeznaczone do tego celu. Problem polega na tym że ostatnio te 2 wentyle się nie kręcą, jak odłączyłem jeden i pchnąłem drugi to zaczął sie kręcić ale ledwo ledwo, jakiś spadek napięcia albo coś, nie mam pojęcia. Pytanie brzmi czy to może być wina mobo czy zasiłki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 sprawdz miernikiem napiecia ma molexie - czerwony i zolty kabelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Mam problem, mam mobo Asus a7n8xe-deluxe, bartka 2500 , 512 kingmaxa , i zasiłkę jakąś kijową chyba codegena, albo coś w tym stylu , teoretycznie 300 W. Do zasiłki mam podpiętą mobo, dysk, i dvd, oprócz tego 2 wentyle 80 wpięte pod złącza na mobo przeznaczone do tego celu. Problem polega na tym że ostatnio te 2 wentyle się nie kręcą, jak odłączyłem jeden i pchnąłem drugi to zaczął sie kręcić ale ledwo ledwo, jakiś spadek napięcia albo coś, nie mam pojęcia. Pytanie brzmi czy to może być wina mobo czy zasiłki. 1437095[/snapback] A jaką masz karte graficzną...bo niektóre dużo prądu potrzebują ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mez Cook Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 A jaką masz karte graficzną...bo niektóre dużo prądu potrzebują ;) 1437183[/snapback] karta to gf2 standardowo 200/133 @ 240/200 i wcześniej nie było problemu, dopiero teraz, a jak podpiąłem te wentyle pod kable od dysków to chodzą normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mez Cook Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Wszystko jasne to wina mobo. Kumpel wpadł do mnie z zasiłką, i okazało się że nic to nie zmieniło. Czy ktoś spotkał się z tym problemem na Asusie a7n8xe- deluxe??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...