michalnici Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 noi nasuwa sie pytanie.Sciagnolem w/w prog ze strony Nvidia i w tym programie jest opcja zmiany taktowania FSB,pamieci,agp. Czy to jest bezpieczne z poziomu windy?? moge zmienic tam jakies opcje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Poszukał byś trochę. Jest to tak samo bezpieczne jak z Biosa, (czytaj: najwyżej jak przekombinujesz to winda Ci padnie:P ). Pozdrawiam i polecam korzystać z Szukajki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 kreć z biosa zawsze lepiej i wiecej mozna a jak juz cos wykrecisz z bios i ci sie bedzie nudziło to se pokreć jeszcze z windy, choć ponoc winda pózniej świruje nieweim nigdy nie próbowałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 U mnie na SpeedFanie kręciło się równie dobrze w BIOSie jak pod windowsem, a jak przegiąłem to reset i tyle :) A jak masz shutdown temperature to nie wiem czy tak łatwo uszkodzic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 dzieki za wszystkie odpowiedzi,pozdrawiam! dobra ide pokobinowac:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 a nie przeszkadza to ze to jest nforce? kot chyba kiedys pisal ze na nforce 2 mial klopoty pod winda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...