Gość sLiM JiM Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 ja mam 187cm 77kg i 17 lat, do tego 35 w rece po 2ch miechach cwiczen z odpowiednim treningiem i suplementacja (na poczatku mialem 31,5), uwazam ze wiele zalezy od odpowiendiej diety ale nie kazdy moze ja utrzymac wiec wszelkiego rodzaju suplementy moga w tym pomoc. 1443917[/snapback] Też mam 35 w bicku tyle ze po 2 latach... :rolleyes: "Dwie tabletki metki dla pieknej sylwetki" :P czy jakos tak to bylo :D 1443949[/snapback] Powodzenia życze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavemanpg Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 może w twoim przypadku 180cm i 60kg jest odpowiednio, a co ma zrobić gość który ma 160 i waży 140kg ?? "przeciez waga zależy od genów", nie ?? 1443367[/snapback] Wątpię by ktoś miał taką wagę naturalnie. raczej chodziło mnie o to, że przy wzroście 180 cm zarówno waga 60 jak i 90 kg może być normalną w zależności od budowy ciała i predyspozycji genetycznych. Znam takie osoby. Jedna i druga bez ćwiczenia i obaj są szczupli. Ta osoba co mniej waży nigdy nie będzie atletyczna więc po co ma się zarzynać na siłowni i jakąś masakryczną dietą, jak i tak nie przyniesie to efektu. Lepiej pójść na basen albo na rower. Na pewno jest to zdrowsze. Sam mam 22 lata 185 cm, Waże 95 kg(powinienem 87-88) i tak od 3 lat stale. Nie jestem szczupły mimo, że całe wakacje na rowerze śmigam, przemieszczam się na piechotę, chyba że dystans jest większy niż 40 min. Po prostu lubię gotować i pewien złocisty napój. I tak jest mi pisane najwidoczniej. Żadnych problemów ze zdrowiem nie mam. 160 i waży 140kg ?? - raczej nie zdarzy się ktos z taką wagą "naturalną" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...