Gunter Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Zakupiłem sobie ostatnio płyte Abit K8VT800 ,procka Sem.2400(soc.754) i pamięć(na razie 256 king'sa). Potem okazało się ze mój stary zasilacz jest do [gluteus maximus] wziąłem chiefteca(410-212, mówta co chceta-ważne że działa.) Później sie okazało( o zgrozo) że grafike też mam do [gluteus maximus](gf 2 Mx200).Krew mnie zalała. :mur: Ale koniec tej historii już. Teraz mam do kupienia gf 2Ti. I mam pytanie, wiem że on jest na AGP4x ale nie mogę nigdzie znaleść jakim napięciem jest zasilany (3,3V czy 1,5). Bo płyta głowna podobno reflektuje min. AGP 4x i 1,5Vol napięcia. Jak nie ten titanium to co innego( w miarę dobrego i TANIEGO(bo sie spłukałem :cry: ) ??????? HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawcio Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 gf2ti na 100% pójdzie na tej płycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gunter Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 yyyyyyy mały błąd ta płyta to Gigabyte nie Abit(on był ciut za drogi :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...