HamerLinux Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 mam sound blastera 128pci i linuxa mandrake 2005... nie moge znalesc sterownikow, te ktore mi znalaz l system nie dzialaja poprawnie ... szukam i szukam w internecie i nic ... pomocy :] bez muzyki ciezko ... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ALSA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 HamerLinux: a może jednak najpierw użyjesz gugla i czaszki swojej zanim zapytasz na forum? Wystarczy odpowiedni moduł w jajku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamerLinux Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 HamerLinux: a może jednak najpierw użyjesz gugla i czaszki swojej zanim zapytasz na forum? Wystarczy odpowiedni moduł w jajku. 1438831[/snapback] uzywam swojej czaszki ;] ale jestem poczatkujacym uzytkownikiem i nie bardzo wiem o co chodzi ... prosilbym wiec o wyjasnienie bardziej precyzyjnie i prosciej co mam zrobic, na google nie ma sterow do tego : / skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ten modul ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Ściągnąć kernel i przekompilować. Powinno pomóc. http://kernel.org/ Poradniki znajdziesz w przyklejonym topicu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 moze zadziala modprobe es1371 . U mnie dzialalo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...