www Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 niewie ktos co zrobic zeby sie RADEK 9000 PRO Z HIS nie chszanil w 2d bo juz mie &^%$ szczela na necie, nic niepomogly nowe sterowniki HELP !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Może napiszesz co się dzieje dokładnie i na jakim konfigu :idea: bo tak to można sobie gdybać :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 O co cichodzi :?: jakieś artefakty ci latają, opisz dokładnie config i efekty jakie masz ja mam taką kartę i chodzi spoko (jest bezstresowa (jedyne co zrobiłem to usunąłem radiator z wentylatoręm (głośny jak odkużacz) i zamontowałem blok wodny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 OK wiec jak sie siedzi np w windzie to czasami sie obraz tak jak by szrpie sa takie szrpane linie w nieORT: ORT: ORT: kturych miejscach a jesli chodzi o sprzet to mam: System Info Version: 2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processor: AMD Duron 1.31 GHz Graphics Card: HIGHTECH EXCALIBUR RADEON 9000 PRO Total Physical Memory: 256 MB Free Physical Memory: 105.47 MB Motherboard Manufacturer: ECS Motherboard Model: K7S5A na SiSie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Masz prawie identyczną konfigurację jak ja :D W jakiej rozdzielczości pracujesz przede wszystkim to zmniejsz rozdziekczość (dla sprawdzenia) ustaw np 1024x768 lub 800x600 i napisz czy nadal masz taki efekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 tak dalej tak jest nawet przy 800x600 w 60 hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Skoro w 3D jest wszystko ok to raczej masz grafe uszkodzoną :( Miałem coś takiego na GF 1.Też w 3D normalnie chodziła a w 2D obraz sie walił...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 nie mam pomysłu :cry: jak możesz to spróbuj na innym monitorze być może twoja karta okazała się walnięta :( czasem tak bywa :? :evil: moja radeona jest jak skała chodzi stabilnie i nie miałem z nią żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 rozmagnesuj monitor i poweidz czy sie nie zminilo ewentualnie jezeli masz glosniki lub iine magnesy zasilacze przy monitorze odsun je a odswierzanie ustaw jak najwieksze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 A jak czesto Ci tak szarpie bo na poczatku jak mialem ta karte tez mialem taki przypadek z 3 razy teraz jest spoko chociarz sa pewne przeklamania grafiki w gta3(2 miasto w pewnych miejscach brak drogi). Czyzby moj tez mogl byc uszkodzony????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 To jest wina monitora, moj kuzyn tak mial, to mu wymienili monitor, i wszystko jest w porzadku(mial Hyundai'a) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 OK ale monit byl testowany na innym kompie i dzialal bezproblemowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...