guziq Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Witam. Mam do dyspozycjii 100zł które chciałbym przeznaczyc na cooler do Bartka 2500+@3200+ (napiecie 1.95 [przy mniejszym nie chodzi] czyli około 120wat ciepla). Czy Thermaltake POLO 735 eXtreme 3 in 1 sprosta temu zadaniu? Moze jakiś inny cooler polecacie do 100zł któy odprowadzi tyle ciepła? PS. Pentagram nie wchodzi w gre bo do mojej budy wejdzie max 80 a on nie wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Arctic Freezer, o ile się zmieści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Arctic Frezer-a nie ma chyba na Socket A. (z tego co sie orientuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 weź Arctic Frezer-a ja ostatnio czytałem w CHIP-ie ze można dokupic zapinke na Socket A wiec nie ma problemu.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...