Jeshua Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 KOchani - czy nie wiecie gdzie moge znalezc strone ATREND'a - mam plyte ATC-6120 i nie mam szczegolowych informacji na jej temat. Chyba ze ktos moze mi sypnac garscia informacji na jej temat. Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 KOchani - czy nie wiecie gdzie moge znalezc strone ATREND'a - mam plyte ATC-6120 i nie mam szczegolowych informacji na jej temat. Chyba ze ktos moze mi sypnac garscia informacji na jej temat. PozdrowieniaPo piersze jacy tam Kochani :wink: Po drugie jak dobrze mi wiadomo ta firma już nie istnieje Po trzecie wystarczyło wpisać w google atc-6120 i już miałbyś odpowiedź A tu masz linka http://www.baber.com/baber/411/atrendatc6120.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Po piersze jacy tam Kochani Po drugie jak dobrze mi wiadomo ta firma już nie istnieje Po trzecie wystarczyło wpisać w google atc-6120 i już miałbyś odpowiedź Dzieki za pomoc, wandalu... a jesli chodzi o te google to czasem na najwatwiejsze rozwiazania trudno wpasc - oczywista - masz racje. Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...