jj09 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Mam klawiaturę Maybach SL na kablu, ale nie działają mi: Klawisze office: word, excel, powerpoint, calendar, klawisze odtwarzania: play, stop, przewijanie rolka easy scroll calculator Gdzie w ogóle trzeba to programować????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aregh24 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Zainstaluj sterowniki dolaczone do klawiatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jj09 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) zainstalowałem, ale nie wiem gdzie trzeba wejść i zaprogramować bo w ustawieniach klawiatury nie ma takiej opcji BTW: mam w menu start jakis program, ale nie wiem jak działa bo są tylko pokazane klawisze w kształcie spirali bez rzadnych podpisów.... program nazywa się Netropa Edytowane 10 Maja 2005 przez jj09 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Pewnie nowa ikonka ci sie poawiła w Panelu Sterowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jj09 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 nie ma nowej ikony....... PATRZ MÓJ POPRZEDNI POST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...