PITer Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) Postanowilem dzis pokatowac moje stare P4 ze zdjetym odpromiennikiem ciepła. NIestety ale procesor mi sie zjaral :( I kilka filmików nakrecilem. 1. http://sklep.gral.pl/~piter/komputer/P4/Film1.avi 2. http://sklep.gral.pl/~piter/komputer/P4/film2.avi 3. http://sklep.gral.pl/~piter/komputer/P4/film3.avi 4. http://sklep.gral.pl/~piter/komputer/P4/Film.avi :) Edytowane 10 Maja 2005 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 I co to ma być ?? Zdaje się że bawi cię psucie i nic więcej ... Dla mnie nieco idiotyczny temat (a szczególnie post) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 jaki bezsens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Ekstremalnie głupi temat, więc chwilowo będzie tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 tez nie rozumiem tego tematu.... czy ten procesor byl sprawny? czy wczesniej uwalony? nawet jesli byl uwalony to chyba wolalbym z niego brelok zrobic niz go zjarac w ten sposob ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) Tak to byl 100% sprawny 3.2 EE jasne :) stare P4 1.4 lub 1.5 uszkodzone, na breloku by sie zaraz rozlecial. Jako brelok (otwieracz do piwa) posluzyla blacha oslaniajaca jadro. Edytowane 11 Maja 2005 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Ekstremalnie głupi temat ale... oryginalny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Bez sensu!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 wow ! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Na testowe w sam raz. I tak zaraz będzie out fo service. :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 proc niestety sie zjaral :(hmm, nie wiesz przypadkiem dlaczego :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Nie wiem co w tym głupiego... Nudziło mu się, to się pobawił prockiem. Nic szczególnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Nie wiem co w tym głupiego... Nudziło mu się, to się pobawił prockiem. Nic szczególnego... 1439163[/snapback] A wiesz gdzie to było? TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 EEE... Aha. :) Więc tamtego postu NIE BYŁO! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Sam bym się tak pobawił ale nie mam palnika ;) No i proca do takiej zabawy też nie mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 A mnie nie bawi psucie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...