Basista Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Witam, Niedawno zainstalowałem ForceWare 71.89 do mojego GeForce FX5600 XT. Jednak zamiast osiągnąć spodziewanego plepszenia, jest gorzej. Gdy chodzą wolniej a grafika się tnie. Czy to wina sterowników, czy coś w kompie mam nie tak?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Zainstaluj stare stery, jak wroci do normy to znaczy ze nowe zle wspolpracuja z systemem. Nie zawsze najnowsze znaczy najlepsze. Nie na kazdm kompie te same stery tak samo dzialaja. Urok komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac74 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Witam, Niedawno zainstalowałem ForceWare 71.89 do mojego GeForce FX5600 XT. Jednak zamiast osiągnąć spodziewanego plepszenia, jest gorzej. Gdy chodzą wolniej a grafika się tnie. Czy to wina sterowników, czy coś w kompie mam nie tak?? Pozdrawiam 1437861[/snapback] witam mam taką samą kartę i najlepiej mi chodzi na sterach 56.06 Star Storm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...