Bini Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Mój znajomy jest posiadaczem Access Pointa firmy D-link model Dl-624 i chciałbym podłączyć się bezprzewodowo do niego modelem DWL-2100 gdyż wyczytałęm, że posiada system WDS dzięki któremu mój bezprzewodowy laptop będzie komunikował się z DWL-2100, który bedzie stał u mnie i komunikował się bezprzewodowo z DL-624, który stoi u znajomego. Nie wiem czy DWL-2100 jest w stanie pracować z DL-624 w trybie (WDS). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Access Pointa kumpel ma? - MA Laptopa z DWL-2100 masz? - MASZ nie wiem co stoi na przeszkodzie by to przetestowac???? Jasnowidzami nie jestesmy, ja rozumiem, ze niemialbys jakiejs czesci i pytasz sie "czy jest mozliwe by", ale wszystko masz i pytasz sie czy bedzie dzialac???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudim Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 No i jaki efekt bini? Też planuję podobne rozwiązanie, ale jeszcze nie kupiłem sprzętu, więc byłbym dźwięczny gdybyś napisał czy całość działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...