Kwazor Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) Hi ! Kumpel ma Aristo 8800 i wywkrywa mu w systemie Celerona 900 a ostatnio otworzył laptopa i sciagnał radiator z procka a tam: P III 1.1 Ghz Czy coś takiego jest wogóle możliwe ? Nawet jesli to domyślam się że labo procek ma uszkodzony cache i dlatego obcieli go do celerona lub bios coś miesza.Sam juz nie wiem. Edytowane 11 Maja 2005 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 hm nie sądze by dało sie obciac cache w intelu! może był tam standartowo wolniejszy proc i 1,1 nie potrafi obsłuzyc i sie gubi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekb Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Wita kupiłem własnie takiego laptopa i interesuje mnie czy da sie włożyc cos wiecej niż moj celeron 600 ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...