case Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Witam moze mi ktos kto posiada ten model powiedziec jak dziala funkcja superbrightnes i jak ogolnie sie sprawuje ? zastanawiam sie nad kupnem tego monitora ale we wroclawiu nigdzie nie mozna go obejrzec :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 monitorek jest zajebisty!!!! superbrightness właczasz sobie jenym przyciskiem(znacznie podnosi sie jasnosc i kontrast) -niezastąpiona rzecz przy filmach i grach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 właśnie sobie go zamowilem przez inet :P jutro powinien dojsc to podziele sie wrazeniami :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 a ile takie cudo kosztuje? :? podaj jakigoś linka do sklepu - chętnie go sobie pooglądam !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 tu link na stronke iiyamy http://www.iiyama.pl/pages/produkte/crt_pl...php3?id=HM903DT a kosztuje 1740zl w www.polbras.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 O QFA !!! serio na max fajny !!! a się cieszyłem z mojego EIZO... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...