Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko jest CACY :) Jest cisza w stosunku do tego co miałem przedtem (FOP38) :))) Wszystko chodzi na 7V i jest pięknie :))

Światełko świeci tylko kiedy mam nastrój, jest pstryczek wiec z niego korzystam :)

Zresztą dla tego zdjecia warto było zainwestować 100 zł.

Po 2 latach marzeń i planów wreszcie zrealizowalem zamiary :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słuchajcie swiatełko jest super, ja niewiem jak to moze sie nudzic ludziom. rownie dobrze mozna powiedziec ze sama obudowa moze sie znudzic wiec gadanie to jest bez sensu. Ja tez sobie ostatnio zainstalowałem swiatełko :):). Ale jest to normalna jazeniowka zasilana z 220V. jest super, fajny klimat do grania wieczorkami!!!!!!!!!. Podziwiam ludzi ktorzy zawsze chca upiekrzyc swojego kompa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

calkiem ladnie - podoba mi sie.

juz wkrotce tez bede mial taka nocna lampke :twisted:

BTW uzyles szyby czy pleksy? neon jak masz zasilany i czy jest tylko jeden? czy buda wewnatrz jest wymalowana na jakis kolor?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurna :) NEON w temacie moze mylić :) To przezto że potocznie operuję pojeciem NEON na oświetlenie budy :))

Niestety to tylko plexi :/ Szkło byłoby dość cieżkie a MODECOM FEEL V waży swoje i bez tego :(

Katoda jest tylko jedna, zasilana z zasilacza przez konwerter. Wszystko w zestawie, bardzo polecam www.pc-tuning.pl!!!

Miałem zamiar wymalować kastę wewnatrz jakąś farbą gdyby sie okazało że katoda słabo :) :) świeci :)))

Jednak efekt jest na tyle dobry ze sobie darowałem :)))

Co do szczegółow kudowy to raczej musicie wejść na MODYFIKACJE

w Tweaku i tam na galerię MACPIE ( na dole galerii, jedna z pierwszych jakie tam gościły:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...