berkut Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Co to czlowiek moze zrobic migomatem z starego krzesla i kubelkowego fotela recaro :mrgreen: berkut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Przydalyby sie jeszcze oparcia na rece :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 No, teraz jek więcej popijesz, to z niego nie wypadniesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 nie ten dzial -> modyfikacje :lol: niezla robota - jak mozesz to szczel fotke od spodu (miejsce polaczenia fotela i "statywu") B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 zamontuj jeszcze silnik i naped na wszyskie 10 :lol: kuleczek i moze jakies cztero-punktowe pasy? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Ile dałęś za sam fotel recaro ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 boczne czesci fotela ktore sluza trzymaniu na zakretach dzialaja jak podporki pod rece, nie trzeba bocznych podparc dalem 150zl, ale bede ten fotel jeszcze robic u tapicera, poduszke dolna juz mam, musze u gory poprawic te dziurki. takie pasy zalozyc ? ;] :mrgreen: ten fotel jest niesamowicie wygodny, nic w czym do tej pory siedzialem nie jest w stanie oddac tego uczucia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Gdzie :D ? ja też chce 2 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 allegro byl bez stelazu mocujacego bardzo mi sie to podoba, jest to jedna z najlepszych rzeczy jakie do tej porzy zrobilem i jest bardzo ladny moim zdaniem, ma piekny kolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Zamawiam jeden ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Ja poprosze wersje z czarnymi fotelami z Hondy civic typeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 polak potrafi ;) nie no piekny fotelik, sam szukam jakiegos do kupienia, ale wszystko co jest w sprzedazy niewygodne jakies takiej :D, a tu prosze nie dosc ze tanie to wygodne. PS: Pomysłowy Dobromir z ciebie berkut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 da sie zrobic ale wpadnijcie z fotelami :mrgreen: mialem dokladnie ten sam problem co ty: fotele sa drogie, gow... a te lepsze nie sa wcale wygodne, materialy z ktorych sa zrobione sie nadaja na kojec dla psa a nie do siedzenia dlatego szybki rzut na allegro, do garazu po miga, butla z argonem i lu :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) qrde a myslalem ze ja mam balagan w pokoju :wink: wracajac do tematu to sam pomysle o takim B) Edytowane 11 Maja 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) da sie zrobic ale wpadnijcie z fotelami :mrgreen: mialem dokladnie ten sam problem co ty: fotele sa drogie, gow... a te lepsze nie sa wcale wygodne, materialy z ktorych sa zrobione sie nadaja na kojec dla psa a nie do siedzenia dlatego szybki rzut na allegro, do garazu po miga, butla z argonem i lu :mrgreen: 1438863[/snapback] Tak jak patrzylem to nawet te, które kosztuja sporo wiecej niz 1200zl sa niewygodne.... czlowiek siedzi w nich w jakiejs dziwnej pozycji :lol: a mozliwosci "dostrojenia" fotela do swoich potrzeb jest znikoma, a w twoim projekcjie wszystko da sie ustawic :rolleyes: Max luksus to dorwac jakies klimatyzowany B). Tez duzy plus ze duzo roboty nie wymaga zrobienie czegos takiego :wink: Edytowane 11 Maja 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 jak wchodzilem do topiku to juz sie domylalem co to za fotel bedzie :] tez kiedys myslalem o takim czyms fotelik miodzio :] ps. pokaz podwozie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 przyciac fotel i przyspawac to wsyztsko co trzeba bylo zrobic, super sprawa zwykle fotele moga possac temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Hehe ;]]]] Chyba wpadnę na spawanie ;>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Ja tez sie pochwale, tylko chwilowo brak zdjęcia ;) Kanapa ogrodowa zrobiona z tylnej kanapy Mitsubishi Pajero 2003 ;) Tylko z grubsza stelaz pospawany. Troche ciezka, ale jednak wygodna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Poprostu miodzio! :) Właśnie planowałem kupić sobie jakieś przyzwoite siedzisko, lecz chyba zrezygnuje na rzecz takiego fotelika kubełkowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Brawo!!! Super pomysł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 no tego jeszcze nie bylo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 fotelik kto sie skusi? 2 godzinki zostaly :D a potem przesylka do berkuta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 No dobra foteik wypasik a teraz to mozesz sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za sprzatanie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 hmm fotelik fajny pomysl fajny wszystko fajnie a jak ze stabilnoscia ? :> wydaje sie ze mozna zaliczyc przylozenie do gleby :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 fotele kubełkowe nie muszą być wygodne, one maja dobrze trzymać na zakrętach w rajdówkach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ten jest wygodny bo to nie jest pelen kubel nie udalo mi sie wywalic tego fotela miomo tego ze na nim nawet lezalem chwile mi zajelo zanim znalazlem dobre miejsce na podparcie by bylo stabilnie ale jest super, naprawde wam polecam cos takiego, fenomenalna roznica w komforcie musze teraz zobaczyc jak znosi obciazenie 2 osob, gdzie +1 siedzi na kolanach :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Tak jak patrzylem to nawet te, które kosztuja sporo wiecej niz 1200zl sa niewygodne.... czlowiek siedzi w nich w jakiejs dziwnej pozycji :lol: a mozliwosci "dostrojenia" fotela do swoich potrzeb jest znikoma, a w twoim projekcjie wszystko da sie ustawic :rolleyes: Max luksus to dorwac jakies klimatyzowany B). Tez duzy plus ze duzo roboty nie wymaga zrobienie czegos takiego :wink: 1438869[/snapback] hehe co się martwisz, od czego berkrut ma kaskadę :D podepnie sie w lecie pod fotel i będzie git :) a fotelik wypa, wiem jakie to jest wygodne jakiś czas temu o tym myślałem ale nie mam zabardzo czym pospawać :angry: tak czy tak fajna robota :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Najlepszy pomysł na fotel. Świetna robota! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Ja od bardzo dawna chcialem taki zrobic ale nie mialem okazji teraz zrobilem Ojciec jest maniakiem motoryzacyjnym, ciekawe jak zareaguje jak go zobaczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...