99tomcat Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Tylko że samhain kupuje gotowy produkt i sie nie da z tym wiele zrobić... Może jednak niech doda do oferty tę pompke bez reza... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 no moze wtedy to poprawi jej ocene w naszych oczach bo naprawde dobre intencje z wyjsciem do ludzi z takim produktem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Tylko że samhain kupuje gotowy produkt i sie nie da z tym wiele zrobić... Może jednak niech doda do oferty tę pompke bez reza... :? 1439518[/snapback] no avaible 4 now... chyba ze identyczna jak u Mate... ale ta cena :mur: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) A mi sie pomka podoba. :D Mała i zgrabna. Marudzicie że nie ma molexa a co za problem przylutować ?? :wink: Chciałem kupić rezerwuar 125 ale teraz to już sam nie wiem. :D I żeby ona opowietrzała układ musi być w najwyższym miejscu tak ?? EDIT: Jeszcze przy okazji macie na stanie kolanka 12 LINK Edytowane 11 Maja 2005 przez Morf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 jakby ktos marudzil... klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 "...po podłaczeniu jej do wejscia na wentylator z monitoringiem obrotów, można odczytać aktualną szybkość wirnika ..." to jest patent .ktory chcialbym miec w swoim grundfosie :D Ciekawe jak sie pompka zachowa przy obnizaniu napiecia. Przydalyby sie jakis tescik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Ciekawe jak sie pompka zachowa przy obnizaniu napiecia. Przydalyby sie jakis tescik. 1440614[/snapback] pompy wyjechaly do testerow... wiec niedlugo pewnie beda jakies testy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Sam a nie sprowadziłbyś z niemiec pompek cyrkulacyjnych?? bo w polsce nie ma szans dostać nowej za mniej niż 200zł :/ a są fajne bo cichutkie, korpus z brązu... no i niezawodne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Sam a nie sprowadziłbyś z niemiec pompek cyrkulacyjnych?? bo w polsce nie ma szans dostać nowej za mniej niż 200zł :/ a są fajne bo cichutkie, korpus z brązu... no i niezawodne :) 1440632[/snapback] gg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Samhain podziwiam preznosc firmy... Duzo nowych fajnych rzeczy w konkurencyjnych cenach. Podoba mi sie takie podejscie do klienta. Konkurencja ma sie od kogo uczyc :) Z niecierpliwoscia czekam na bloczek GPU :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Samhain podziwiam preznosc firmy... Duzo nowych fajnych rzeczy w konkurencyjnych cenach. Podoba mi sie takie podejscie do klienta. Konkurencja ma sie od kogo uczyc :) Z niecierpliwoscia czekam na bloczek GPU :D :D 1440677[/snapback] dziekuje i nie przestaje ;) a co do GPU - zapinki sie koncza projektowac... i finito ;) ale daty nadal nie podam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 A bardziej rozbudowanych konstrukcji bloczku chłodzącego zarówno gpu jak i pamięci na kartach z serii ati x800/pro/xtpe nie udało by Ci się wyczarować, hmm? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 A bardziej rozbudowanych konstrukcji bloczku chłodzącego zarówno gpu jak i pamięci na kartach z serii ati x800/pro/xtpe nie udało by Ci się wyczarować, hmm? ;) 1440804[/snapback] kilka powodow na nie: - cena, - mimo ze karty sa podobne, ciezko zrobic cos uniwersalnego, - jak wydam i tak bedzie marudzenei, ze cos nie tak, a to za bezowe, za mbiale, top za niski/wysoki... - produkcja malo oplacalna... / na razie... rozwiazania sa inne nad ktorymi mysle intensywnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ja się na nią skusiłem i czekam na wysyłkę od samhain'a. Jak dojdzie to napisze jak to cudo sie sprawuje :rolleyes:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 wyglada calkiem calkiem :] ja niedlugo pewnie tez zmodze jakies swoje nowe WC ale do tego jeszcze troszke czasu mam :] co do samej pompki to dobrze ze jest ich coraz wiecej ile by nie kosztowaly na poczatku ... choc moim zdaniem cena 150zl nie jest jakas spedzajaca sen z oczu... tylko jeszcze jestem ciekaw co soba reprezentuje za ta kwote bo za dobra pompke do WC trzeba tak czy siak zalacic w okolicach 150zl albo wiecej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 mam nadzieje, ze nowa cena bardziej sie podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 mam nadzieje, ze nowa cena bardziej sie podoba ;) 1457018[/snapback] stała czy promocja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 stała czy promocja? 1457132[/snapback] na razie promocja :> ale zobaczymy ;) edit: jako, ze byly prosby - zostaly zrealizowane... od dzis do pompki dolaczamy (gratis, aby nie bylo ze zydzimy ;)) to: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 ja tam narazie widze 2 kabelki, a gdzie trzeci od pomiaru :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 ja tam narazie widze 2 kabelki, a gdzie trzeci od pomiaru :> 1505811[/snapback] po co ci do pomiaru chcesz ten pomiar do molxa podłączyc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 ja tam narazie widze 2 kabelki, a gdzie trzeci od pomiaru :> 1505811[/snapback] duh!, bo NIE MA jak widac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 hmm sorry , ze temat odswiezam . Jaka jest realna szansa na to , ze ta pompka pociagnie 2/3 bloki + BIP 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 hmm sorry , ze temat odswiezam . Jaka jest realna szansa na to , ze ta pompka pociagnie 2/3 bloki + BIP 2 ? 1678322[/snapback] taka ze u mnie tak chodzi... 3 bloki, rez 5,25 i freezera2 oraz jesli nie spelni oczekiwan w ciagu 10 dni mzoesz ja oddac do sklepu (oczywiscie minus koszty przesylki) to tyle, niech opowiedza sie rowniez osoby ktore maja... i osoby ktore testowaly... wkrotce test Kynka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Pytam bo z testow na Jet-Pc wynika , ze pompka ta ma przeplyw na poziomi 140l/h :| Chce miec tylko pewnosc , ze jak w pozniejszym czasie doloze blok na nb i vga , pompka nie powie "dosyc" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Ja mam tą pompkę i ciągnie X2P rev2 + Abadon Lite + Fiacik i wszystko działa, komp nie podkręcany poprostu ma działać cicho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRID3 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam ta mała pompa jest rewelacyjna ciagnie 2 mojej roboty bloki które według niektórych uż. forum sa flow kilerami chłodniczke od toyoty camry i rez też własnej roboty i temp. mierzone 3 czujnikami sa rewelacyjne na bartku 2500@3200 max 42C także nic tylko łykac bo za ta kaske nic leprzego nigdzie niedostaniecie na 12V .Dzieki SAM>>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 nie chce byc sceptykiem ale pozostaje pytanie jak dlugo bedzie dzialac w miare cicho miesiac polroku rok ?okaze sie nie bawem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 heh ja czekam na taka. maja problem z dostepnoscia :( a tak mi sie spodobala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 odkopuje... :) mam juz rev2... powiem tylko po ogledzinach: - lepiej wykonana, (staranniej i mocniej) - cichsza!! - 'inaczej' rozwiazany system mocowan wezy (dosc ciekawie musze przyznac ;) minusy: - wlew/odpowietrznik tej samej wielkosci wiec dla upartych wlew dla niecierpliwych tylko odpowietrzanie - nowy 'lepszy' system kroccow - brak bb ezerwuaru plusy: - lepsza obudowa (wytrzymalsza, lepszy material uzyty) - wygodne krocce dla 'laikow' - zasilanie z molexa (przejsciowka), nie tracimy gniazda - dluzszy przewod zasilania wiecej info o dzialniu itp po testach ktore wkrotce (cena takze zostani podana pozniej - lecz nie wieksza niz poprzedniczki ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No i bardzo fajnie. :) Najbardziej mnie ucieszyła wiadomość, że cena nie będzie większa niż rev 1... Licze na 110zł. A tak btw. naprawde taki problem powiększenie korka ;/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...