wegorz91 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Great Frost Pump ;Pa może : Great Pump for Frost :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 ale moze Great Frost Pump ;P i jak sie pojawi niedlugo pompa o podobnej nazwie to bedzie wiadomo skad wzieli pomysla :lol: :lol: Konkurencja ma wtyczki na forum, cicho... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Gear Frost Pump :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Gear Frost Pump :wub: hihih widze, ze sie spodobalo ;) ale przed pompka bedzie Frost Cool Liquid (w butlach 0,5l w kolorach "bluesea" oraz "lightgreen" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zastanawiam się nad kupnem Coolrivera v.2 - czy ta pompka da radę w moim układzie z 3 blokami? Hydor jest zbyt głosny i wpada w wibracje :( 3 bloki czyli - D-tek, channel nb i abadon gpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 da rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 jak już odpowietrzysz to będzie pompować :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 No to super ;) Mam teraz tylko nadzieje że mi nikt dteka z allegro nie sprzątnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 ot/ spytaj się czy ma real foto bloczku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firin Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 hehe :} tez chyba patrze na ta sama akucje bloczku na d teka na allero;] no no Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 dtek mnie przestał interesować. Jestem o krok od kupienia Apogee GTX ;) Coolriver da sobie z nią radę? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...