PMichalak Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 btw Colder też miał premierę na zjeździe :) zeszłorocznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 btw Colder też miał premierę na zjeździe :) zeszłorocznym Wiece takie wytykanie ze czegos nie ma w produkcji ze mialo premiere itp jest krotko mowiac zalosne. Juz pisalem ze prowadzenie firmy to ciagla bieganina i nie zawsze jest tak jakby chcial tego wlasciciel. Widac ze wiekszosc nie kuma na czym polega produkcja i budowanie prototypow i robienie testow tak aby zadowolic uzytkownika. BTw slyszales o czyms takim jak model studyjny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 mib daj juz sobie spokoj z ta propaganda. Sam umie o siebie zadbac , nie musisz w kazdym poscie pisac jaki to jest super truper z niego gosciu i ile to problemow nastrecza prowadzenie firmy . kiedys byl jakis projekt bloczku na nb z hitpajpami , bylo to w sprzedazy ? ktos to kupil ? bo nigdzie sie na forum z tym nie spotkalem z jakas recenzja itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 robot zabronisz mibowi ? Nie podoba ci się ? Wyraża swoje zdanie a ty przypieprzasz się do wszystkiego co RN Cooler nie był w sprzedaży , bynajmniej dla wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 mib daj juz sobie spokoj z ta propaganda. Sam umie o siebie zadbac , nie musisz w kazdym poscie pisac jaki to jest super truper z niego gosciu i ile to problemow nastrecza prowadzenie firmy . kiedys byl jakis projekt bloczku na nb z hitpajpami , bylo to w sprzedazy ? ktos to kupil ? bo nigdzie sie na forum z tym nie spotkalem z jakas recenzja itp Jaka propaganda?? slonce cie przygrzalo?? Wyrazam swoja opinie ze w ktoryms kolejnym temacie przewija sie post ze Sam czegos nie pokazal tudziez nie ma ktoregos z blokow w sprzedazy. Nie wiem czy zauwazyles ale jakos nie ma postow w temacie o bloczku na ram ktory mial byc juz sporo czasu temu?? BTW to w ktorym z ostatnich moich postow napisalem ze bloki RN sa zaj*ebiste?? Jakos sobie nie przypominam. robot zabronisz mibowi ? Nie podoba ci się ? Wyraża swoje zdanie a ty przypieprzasz się do wszystkiego co RN banditos Jak widac nie ma innych argumentow to sie prztypiepsza. Hmmmm a moze jest zazdrosny o firme i jej produkty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) tak wlasnie jest jak mowicie :) obaj widze jestescie z 3-miasta , wiec identycznie jak Sam . nic dziwnego ze bronicie kolegi jak sie da . tak zazdrosny jestem -trafiliscie w sedno ,szczegolnie o te wszystkie produkty ktore mialy byc a ich nie ma :):) wam sie to podoba , mi nie. moze lubicie jak wam ktos cos obiecuje i robi w bambuko - wasza sprawa i wasz charakter . a o rezie na colriv2 sam rozmawialem kiedys na gg z Samem i powiedzial ze bedzie niedlugo :) zeby spokojnie czekac . Edytowane 26 Maja 2007 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Samhain jak będziesz robić coolrivera 3 to zrób coś takiego (test) Klik ! -flow do zaawansowanych układów -wbudowany rez -cisza jak w coolriv 2 -dodatki z asteka waterchill -gwinty Jak tak zrobisz to będzie miodzio :) "nie polemizuj z kimś tam - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem" Tak na zakończenie dyskusji kto z 3miasta jest ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 nie bede tego nawet komentowal . ja podalem fakty - a ty glupie docinki . tylko na tyle cie widze stac . pozatym nie bylo to nawet skierowane do ciebie - Samhain sam moze sie bronic , nie potrzebuje do tego dzieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Każdy następny oftopowy post zostanie skasowany i pisarz przyprocentowany. To samo się tyczy teorii spiskowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Samhain jak będziesz robić coolrivera 3 to zrób coś takiego...Może się mylę, ale Sam nie "robi" tych pompek, więc lista życzeń jest trochę bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 -flow do zaawansowanych układów -wbudowany rez -cisza jak w coolriv 2 -dodatki z asteka waterchill -gwinty Jak tak zrobisz to będzie miodzio :) I cena na poziomie 50zł. Zejdź na ziemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 a ja mam wrażenie że to jest produkt oem który może kupic każda firma i sprzedawać pod jakąś tam naazwą tak jak z chłodnicami black water.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 a ja mam wrażenie że to jest produkt oem który może kupic każda firma i sprzedawać pod jakąś tam naazwą tak jak z chłodnicami black water.... brawo!!! Cooling 'uprzejmie' wykorzystal to, ze wypromowalem pompunie i sprzedaja jako BW... coz - zycie... co do robienia pomp w Polsce... nieoplacalne :( tak samo jak z chlodnicami :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Sam nie ma co płakać nad... :) cena konkurencyjna w obu sklepach..jeżeli ktoś kupuje u Ciebie 90% klocków do kibla to nie będzie zamawiał pompki z W-wy :) poza tym nie widzę konkurencji w tym przedziale cenowym... za rok lub 2 pewnie to się zmieni ale na razie :).... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Sam nie ma co płakać nad... :) cena konkurencyjna w obu sklepach..jeżeli ktoś kupuje u Ciebie 90% klocków do kibla to nie będzie zamawiał pompki z W-wy :) poza tym nie widzę konkurencji w tym przedziale cenowym... za rok lub 2 pewnie to się zmieni ale na razie :).... Pozdro nie placze ;) stwierdzam fakt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 I cena na poziomie 50zł. Zejdź na ziemie. ~ 170-200zł ? Lepsze niż laing więc cześć Nie wiem jak tam sam robi z pompkami więc jak narazie taka pompa w sferze marzeń ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Jak myślicie czy 5 bloków i bip2 dla coolriverka to nie będzie za dużo ? Bo z 4 blokami sobie radzi ciekawe jak będzie z 5 :unsure: Sam czy coś kombinujesz odnośnie gwintów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Zależy jakich tych bloków...? Jak flow-killery to nie ma szans, a jak takie typu Frost to IMO powinna dać rade, o ile nie zrobisz jakichś węży długich ;] Dzis moj CR mnie zaskoczyl - sam przepchnął wode przez prawie cały uklad co nigdy wczesniej mu sie nie udało. Wystarczyło że chłodnice przechylilem i samo poszło :D Edytowane 10 Lipca 2007 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Zależy jakich tych bloków...? Jak flow-killery to nie ma szans, a jak takie typu Frost to IMO powinna dać rade, o ile nie zrobisz jakichś węży długich ;] Dzis moj CR mnie zaskoczyl - sam przepchnął wode przez prawie cały uklad co nigdy wczesniej mu sie nie udało. Wystarczyło że chłodnice przechylilem i samo poszło :D pompka zacna i zaskakuje wielu co do gwintow... cos kombinuje, ale nie zdradze, by znow nie bylo jak z CRrev2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrex90 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Wiec tak... Dzisiaj stalem sie posiadaczem CR rev2. Co do glosnosci nie mam zadnych zastrzezen gdyz jest ona bezglosna :D NA poczatku zastanawialem sie czy ona wogole dziala :)Jednak wydajnosc.... Pompka miala problem przepchnac ciecz przez F2S i BIX1 :/ Musialem napelnic prawie caly uklad przez weze a potem pompka juz jakos dala rade :) Docelowo bedzie to uklad BIP2+BIX1+2dosyc geste pinowce i jakis prosty blok na nb... I teraz sie zastanawiam czy CR2 da rade przepchnac ciecz przez ten uklad ? Pompka jednak godna polecania gdyz idealnie bedzie sprawowac sie w prostym ukladzie, jest dosyc tania i calkowcie bezglosna :D Pozdrawiam Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Piotrex90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Coś nowego : KLYK :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Coś nowego : KLYK :D Ale okazja, normalnie tylko brać... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 CYTAT(wegorz91 @ 21 paź 2007, 22:09) * Coś nowego : KLYK icon_biggrin3.gif Ale okazja, normalnie tylko brać... icon_biggrin3.gif robimy zamówienie zbiorowe? :D a tak na serio ciekawi mnie ile ta "pompka" realnie kosztuje w hurcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Chociaż by ja jakoś taniej sprzedawali, jakiś miesiąc temu za CR2 99 placilem w Angeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 CR 2.0 - Blackwater - MagiCool, no nie wiem. Jaka następna firma będzie sprzedawała tą pompkę pod swoim szyldem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Sam musisz coś wymyślić :P może Coolriver 3 :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Hah. Z tego co widzę do BlackWater == MagiCool, te same produkty mają. Różnią się chyba tylko opakowaniem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Sam musisz coś wymyślić :P może Coolriver 3 :D ?? ja? ja nic nie musze... ja moge cos chciec ;) tylko po co skoro zaraz sie znajda pazerni by polozyc swe chciwe lapy na czyms co znalazlem/wymyslilem... (joke) pompe? pewnie, Coolriver juz sie wabic nie bedzie ;) projekt mam juz od podstaw, wlasny, moj jedyny ;P szukam fabryki ktora zrobi to za normalne pieniadze... a co do MagiCoola... to fabryka ktora robi to na tajwanie nazwala swoje produkty wlasnie MagiCool... wczesniej robili dla Coolrivera co do nazwy BW - to sobie ja sam Cooling wymyslil i rozpowszechnia, produkty Coolrivera, MagiCoola i BW sa to te same produkty, z te jsamej fabryki, od tego samego dostawcy, tylko sciagane przez inne firmy... (mowa o pompach, radiatorach i blokach), nawet opakowania maja te same, tylko Cooling sobie naklejki na to drukuje - ot tyle tylko pytanie dlaczego 4max strzelil sobie w leb biorac cos co juz jest promowane pod inna marka w PL? ich sprawa... moze ktos kupi edit: Chociaż by ja jakoś taniej sprzedawali, jakiś miesiąc temu za CR2 99 placilem w Angeli. nadal jest po 99 Edytowane 22 Października 2007 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 ja? ja nic nie musze... ja moge cos chciec ;)Przepraszam szefie za stylistykę :P wybacz mi :oops: Ale to nie głupie coolriver 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Przepraszam szefie za stylistykę :P wybacz mi :oops: luzuj :P "szefie" hyh :D dobre :D Ale to nie głupie coolriver 3 :D zobaczymy, raczej tak nie bedzie sie wabic ;) ale moze Great Frost Pump ;P i jak sie pojawi niedlugo pompa o podobnej nazwie to bedzie wiadomo skad wzieli pomysla :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...