Dex'ior Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Jak na win95 zablokować żeby nie instalowali żadnych tibii i gadu i innych gówien :?: próbowałem ukryć *.exe ale nie działa. Może jakoś zabezpieczyć foldery przed zapisywaniem plików z neta :?: Panel sterowania i inne już poblokowałem ale nie moge sobie z tym poradzić. :help: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Mozna zablokować sciąganie przez IE. HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Internet Settings\Zones\3 1803=3 dword Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 wielki dzięki myśle że to rozwiąze mój problem całkowicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...