Metz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) Witam, za pare dni stane sie szczesliwym posiadaczem 2 kart 6600GT które rzecz jasne beda działac w SLI i mam takie pytanko..czy wejda mi 2 Silencery na te karty, na mobo MSI K8N Platinum SLI? Z jedna nie powinno byc problemu ale czy ta druga (blizej socketu) bedzie miec wystarczajaco duzo powietrza do zassysania? :razz: Fotki: 6600GT SLI Wiecej Edytowane 11 Maja 2005 przez Metz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 no cóż jak bedzie miało to zapodasz dodadkowy wentyl i powinno być ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 ...czy wejda mi 2 Silencery na te karty, na mobo MSI K8N Platinum SLI?blado to widze...powiem wiecej...imho nie jest to mozliwe... zobacz te dwie fotki fotka1 fotka2 gosc ma 2x6600gt na plycie asusa, czyli wiekszy odstep, teraz w wyobrazni :) wloz jakas karte z silencerem blizej i jezeli nie bedzie przeszkadzal wentyl, to beda przeszkadzac "kolki" z tylu karty od mocowania silencera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Weż sobie ze stronki Arctica ściągnij wymiary Silencera i najlepiej najpierw to pomierz - przynajmniej sie nie rozczarujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Metz jak jeszcze ni kupiles tych dwóch gf to ich nie biesz !!! GF 6600gt jest jedynie w singlu dobry!! lepiej kup spopbie jakiegos 6800 !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Metz jak jeszcze ni kupiles tych dwóch gf to ich nie biesz !!! GF 6600gt jest jedynie w singlu dobry!! lepiej kup spopbie jakiegos 6800 !! 1441095[/snapback] Człowieku, kto ci takich głupot naopowiadał?!?!? To wszystko zależy od tego czy dana gra obsługuje tryb SLI czy też nie, narazie aż tak dużo takich gierc nie ma, ale powoli do przodu! Może i pojedyńcza karta lepiej sobie radzi w niektórych grach, ale spójrz co sie dzieje po włączeniu FSAA i AA i zmianie na wyższą rozdzielczość! Jedna 6600GT może sie schować, a dwie nie są nie wiele gorsze niż 6800GT!!! Dowód?! Prosze bardzo! KLIK Poza tym kupiłem druga karta bo była za mniej niż pół ceny jak normalnie, więc sie opłacało, jak sprzedam przynajmniej nie bede stratny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...