Skocz do zawartości
Metz

6600gt W Sli + Nv Silencer'y 6

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, za pare dni stane sie szczesliwym posiadaczem 2 kart 6600GT które rzecz jasne beda działac w SLI i mam takie pytanko..czy wejda mi 2 Silencery na te karty, na mobo MSI K8N Platinum SLI? Z jedna nie powinno byc problemu ale czy ta druga (blizej socketu) bedzie miec wystarczajaco duzo powietrza do zassysania? :razz:

Fotki:

6600GT SLI

Wiecej

Edytowane przez Metz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...czy wejda mi 2 Silencery na te karty, na mobo MSI K8N Platinum SLI?

blado to widze...powiem wiecej...imho nie jest to mozliwe...

zobacz te dwie fotki

fotka1

fotka2

gosc ma 2x6600gt na plycie asusa, czyli wiekszy odstep, teraz w wyobrazni :) wloz jakas karte z silencerem blizej i jezeli nie bedzie przeszkadzal wentyl, to beda przeszkadzac "kolki" z tylu karty od mocowania silencera...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metz jak jeszcze ni kupiles tych dwóch gf to ich nie biesz !!!

GF 6600gt jest jedynie w singlu dobry!! lepiej kup spopbie jakiegos 6800 !!

1441095[/snapback]

Człowieku, kto ci takich głupot naopowiadał?!?!?

To wszystko zależy od tego czy dana gra obsługuje tryb SLI czy też nie, narazie aż tak dużo takich gierc nie ma, ale powoli do przodu! Może i pojedyńcza karta lepiej sobie radzi w niektórych grach, ale spójrz co sie dzieje po włączeniu FSAA

i AA i zmianie na wyższą rozdzielczość! Jedna 6600GT może sie schować, a dwie nie są nie wiele gorsze niż 6800GT!!!

Dowód?! Prosze bardzo! KLIK

Poza tym kupiłem druga karta bo była za mniej niż pół ceny jak normalnie, więc sie opłacało, jak sprzedam przynajmniej nie bede stratny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi