s0lid Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Oto adres sklepu. Nie powiem, ceny maja niezle. Kupował tam ktoś, bo nie wiem czy zaryzykowac? Jak bym kupił Acer'a to gdzie go pozniej serwisowac? Oto adres: http://www.acer.notebook.org.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 OT Zablokowali PPM. Co za głupota! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kili^^ Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 OT Zablokowali PPM. Co za głupota! że co?? ja również chętnie poznałbym opinię o tym sklepie... ceny są naprawdę przyzwoite... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasir_jones Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 w wiekszosci sklepow i tak mozna negocjowac wiec lepiej isc do/skontaktowac sie z jakims sprawdzonym sklepem i tam kupowac a nie w jakims takim podejrzanym :> strone maja niezbyt efektowna.. zawsze jest skapiec.pl i tam mozna sobie fajnie porownac oferty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 ACera jak cos padnie to na gwarancji odsylasz do polskiego przedstawiciela, a nie idziesz do sklepu... Pozatym lepiej kup w wiekszej firmie, albo jak masz przez kogo to najlepiej prost od dystrybutora... Dobre rozwiazanie to dobry kolega/kolezanka w firmie komputerowej, co zamowi na siebie takiego lapka u dystrybutora i co najwyzej naliczy Ci 3% marzy, bo musi miec jakis zysk... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 powiem wam że ten ceny są ok. po prostu są niewiele wyższe niż od tego co kupują w hurtowniach. ja kupiłem ostatnio w hurtowni acer'a aspire 5014wlmi z prockiem 3700+ (3400+ zostały zastąpione 3700+) i zapłaciłem 4000netto czyli 4880. a gwarancję i tak realizuje się w centralnym serwisie acer'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...