alberto56 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Właśnie sobie wypijając parę piw uświadomiłem że Zgóbiłem Epokę !! I poprostu jestem załamany. A oto moja Historia, kiedyś siedziałem w kompach dosyć głęboko, ale potem praca i takie tam i nie miałem czasu !. Tak wiec ostatnio chciałem sobie kupić częsci , miałem troche kasy i kupiłem : semprona3000+ ALE na SOCKET A!!!! i do tego: Radeona 9600Xt !! 512 ramoli 400 ( to akurat spoko ) i dopiero potem miałem znowu troche czasu żeby poczytać... A WIEC H*** MNIE STRZELIŁ jak sie dowiedziałem że JEST takie coś jak s 754 i 939 !!! I ŻE ISTNIEJE PCX - E !!!! Sobie możecie wyobrazić się wpieniłem, przez tydzień sie prawie do nikogo nie odezwałem. I zrozumiałem że straciłem całą EPOKE. Jestem roz....ny jak pociągowy koń. to tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Ehhh trzeba czytac przed zakupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 i zawsze masz tydzien na zwrot części :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ponad miesiąc temu to kupiłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) nie martw sie. masz gware na 2 lata. jeżeli bedziesz mial pecha to Ci to padnie , a socketu A juz nie bedzie :P i agp tez nie :> mi ostatnio padla 4ti , i dostałem za malutką dopłatą 6600 szczęście w nieszczęsciu Edytowane 11 Maja 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 słownik chyba też zgubiłeś ;] ale swoją drogą miałem to samo... przez jakiś czas odstawiłem zupełnie kompa na bok a później strzelałem karpia na widok kart i płyt głównych z PCI-E bądź SLI ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...