kamiloz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) witam, mam pytanie, mianowicie czy dobrze mam to zrobione. kupilem wiatraczek na allegro i zamontowalem (stary mi strasznie glosno chodzil) oto i on http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49089768 zamontowalem na radiator. ;) nastepnie podkrecilem durona 1400 do 1750 (plyta asusa a7v600-x) i zainstalowalem Motherboard Monitor 5, na poczatku temp byla cos kolo 41/31 a potem odpalilem winrara i zapakowalem filmik 700 mb CPU bylo caly czas 100% w polowie gdzies po malo skoczylo powoli i bylo 45/33 i tak do konca.. a pakowalo sie okolo 20 minut.. a i jeszcze po restarcie dalem w power boot section na ust. wiatraka na "Ignore" bo on ma niby auto regulowane obroty :) i wyskakiwalo mi ze hardware monitor found as error enter power setup ... ;] no to wiec, dobrze sprawdzalem.. ? dobra temperatura jest tak normalnie 45/34-35 ?? prosze o opinie pozdrawiam Edytowane 11 Maja 2005 przez kamiloz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 witam, mam pytanie, mianowicie czy dobrze mam to zrobione. kupilem wiatraczek na allegro i zamontowalem (stary mi strasznie glosno chodzil) oto i on 1439447[/snapback] Po co pytasz, jak sam wiesz że nie jest wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Po co pytasz, jak sam wiesz że nie jest wysoka. 1439837[/snapback] gdzie napisałem, że wiem że nie jest wysoka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 No pytasz się czy jest w normie....przecież te procki co masz to się prawie wcale nie grzeja :) ja mam 40 i jest suuper powyżej 60C komp może świrować ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...