Szuwarek Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Zamierzam kupic nową płyte na kt400. Czy bedzie mozna na niej uruchomić przyszle procesory ze rdzeniem Barton (fbs mozna na plycie ustawic na 333 o to sie nie martwie ale czy chipset i plyta obsluzy)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Poczekaj lepiej na nForce 2 - b.dopracowany, wydajniejszy itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Ale ja nie moge czekac. To obsluzy Barton-a czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Ale ja nie moge czekac. To obsluzy Barton-a czy nie? Jaki niecierpiwy :). No ja niestety nie wiem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Ale ja nie moge czekac. To obsluzy Barton-a czy nie?tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Z tego co ja slyszalem to plyty od kt333 maja obslugiwac Barton'y..Dlatego tez nie widze zadnego problemu na kt400. Smialo kupuj. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudi Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 będzie śmigał aż miło ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Nie powinno bys problemow , jednak narazie nikt oficjalnie o tym nie mowil , do tego AMD podalo ostatnio plyty ktore zaleca do ich prockow chodzacych na 166FSB . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...