zxcs Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 denerwuje mnie jedna rzecz, ze jak zalozylem sobie neo to w trayu wyskoczyla mi ikona z bezpiecznym usuwaniem sprzetu :angry: w win 2000 widzialem, ze wylaczenie tej ikony bylo prawie na wierzchu, ale ja mam WinXP i tu tego nie ma :angry: moze mi ktoś pomoc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 no masz podłączone pod USB :| wyobraż soebie że miałem coś takiego zdyskiem SATA cofnąłem się do sterów od mobo z płytki producenta i zniknęło jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki ale może być że u Ciebie to nie o to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr W Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 tu jest rozwiązanie: Hide "Safely Remove Hardware" icon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcs Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) dzięki pomoglo :) Edytowane 15 Maja 2005 przez zxcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcs Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) ehhh ni mialem dostępu do neta... :sad: no w sumie pomoglo, ale musze ten program odpalać po kazdym wlaczeniu kompa :angry: Edytowane 23 Maja 2005 przez zxcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr W Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 przecież można skrót do tego programu dać do folder autostart i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcs Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 skopiowanie do autostartu nie dziala, bo wyskakuje bład i mowi mi, ze ta ikona w trayu jeszcze nie powstala. czyli autostart dziala wczesnij niz pojawiająca sie ikona :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr W Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 czyli konieczne będzie opóźnienie uruchamiania programu za pomocą jakiegoś 'startup managera' polecam Startup Delayer (1,3 MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...