ekwador15 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 http://members.lycos.co.uk/jazda1234/ Zapraszam na moje forum które jest o wszystkim np: samochody, komputery, filmy, humor. FOrum jest nowe ale mysle ze sie zalogujecie i pozakladacie teamty lub dacie propozycje jeszcze nowych działow. Serdzecznie zapraszam www.mttc.prv.pl - Jestem poczatkujacym webamsterem i zrobilem kilka projektow. Mam nadzieje ze wybierzecie jeden z nich i powiecie. Chodzi o wyglada. Dopireo wtedy bede mogl dokonaczyc strone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Nastepne forum o niczym na lycosie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 A ja właśnie z kumplem robie forum :D Ale to jest IPB ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekwador15 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ale mysle ze jak byscie zaczeli sie logowac to by sie ono rozkrecilo i doszlo by jeszcze tematow duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Nie wróże kariery twojemu forum. :unsure: Sam się przekonałem, że takich for nie opłaca sie zakładać. Lepiej dołaczyć do takiego forum jak to :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 ale mysle ze jak byscie zaczeli sie logowac to by sie ono rozkrecilo i doszlo by jeszcze tematow duzo 1439670[/snapback] Dobrze myslisz. Jest tylko jedno ale - bede brutalny i powiem wprost: nikogo nie obchodzi to forum. A juz napewno nie bywalcow tweaka. Komu chcesz robic konkurencje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Nie wróże kariery twojemu forum. :unsure: Sam się przekonałem, że takich for nie opłaca sie zakładać. Lepiej dołaczyć do takiego forum jak to :lol: Pozdrawiam 1441939[/snapback] Dokładnie. ___________________________________________ "Forum o wszystkim" ... czyli o niczym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Liskowi też przepowiadali szybki upadek forum, jak odchodził z dyskusje.pl :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Masło maślane Maślane masło wykonane z masła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...