krew Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50600352 no w sumie za 750 złotych to wydaje sie okazyjne ale jakos te streowniki na platinumie nie bardzo.... Co sądzicie o tym?? Warto?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Myślę ,ze poprostu chce dać najnowsze, bo drivery ATI każde nowe poprawiaja dużo rzeczy , a jak ktos nie ma neta i nie sciągnie to potem żeby nie było ,ze za mało 3DMarktów (czyt. oszukał mnie!). Ale rzeczywiście podejrzanie tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 chyba warto stery można olać i tak pewnie będziesz jechał na omegach ;) albo nga :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 jakby mi sie nie spoznieali dłuznicy, karte bym juz miał. Ja bym dołozył te 40zł i zeby wysyłka była kurierem za popbraniem, nic z wpłatą na konto, tak zebys mógł otworzyc przy kurierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Raczej facet nie ma do samej vga nic poza tą cdrką- trochę to dziwne, bo nawet oemy mają jakieś tam wyposażenie. Cena okazyjna, _niby_ gwarancja jest (12 miesięcy? Dlaczego tak mało? Co to za producent), pochodzenie wątpliwe. Po ostatnich jazdach z dfi nf4 byłbym ostrożny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Chyba napewno to Sapphire, tylko jakos takiego XL nie wiedzialem. Wiem ,ze są takie XT, ale XL to niewiem - lepiej poszukaj na neice czy sa XL z takim chlodzonkiem. Dziwne to jest naprawdę , zreszta jak moze dać gwarancję ,skoro nawet pudła nie pokazał (a zwykle to trzeba do gwarancji, zreszta jezeli zrobil tyle zjdęć to mógł zrobić jedno z opakowaniem) a tak to tylko na jakeis foli... Cos mnie martwią te zdjęcia samej karty bez niczego. Nie wiem poproś go aby zrobił zdjęcia karty przy pudle i gwarancją z polożonymi tam np. dwiema złotówkami (albo czymś innym, tak nie może dać zdjęcia z neta - sprytne nie? :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Przecież facet napisał, że sprzedaj samą kartę i cdr. Pudła pewnie nie ma ;) Wyciągnięta z jakiegoś pc...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 hej, skoro gosciu pozwala na escrow to chyba ryzyko zadne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 OEM to karta,plyta ze sterami i kabelki do TV-out/ViVo ...wiem bo sam kupowalem grafe w wersji OEM najrozsadniej byloby znalesc jakiegos zaufanego forumowicza z Wawy (kilku by sie znalazlo) i niech odbiera/przetestuja grafe osobiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 no dokładnie ja swoją kartę też dostałem bez niczego. OEM, a w praktyce samą kartę dostałem, ale miałem mozliwość sprawdzenia, przetestowania - przez 3 dni potestowałem, stweirdziłem że jest ok i poszedłem zapłacić nie mam co do tego wątpliowści, że tą kartę należy również sprawdzić a może być że jest ok i cena dobra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Witam !! Ja nie jestem może za bardzo znany, ale jak coś to moge pomóc. Niema problemu w tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 jak bym miał kase to bym brał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Pewnie nie skonczy sie na 750 Dojdzie do 1k i to juz jest normalna cena za taka niewiadoma OEM. PS. Borok ma karte PCI ;) Edytowane 12 Maja 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 W ostatecznosci jak sie ustawicie z kolesiem to moge ja odebrac i sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 karta tania pewno bo nie ma pudła, żadnych dodatków, kompletnie nic, i w dodatku może używana czy coś i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Wydaje mi sie, ze jak by koles chcial cos tu "wydymac" to by wystawil wiecej przedmiotow jednoczescie, a ma tylko 2 karty graficzne. Moze kupil gdzies w Niemczech i chce zarobic pare zlotych. Ile ja razy wysylalem kolesiom hajs w ciemno "poza allegro", zeby tylko kupic jak najtaniej i narazie "odpukac" jeszcze nikt mnie nie "wydymal". Ja bym zaryzykowal B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krew Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 no i poszła za 881 zł do Gdyni walczylem ale przegralem bo w sumie za 881 zł to juz sie tak nie opłaca ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...