Mociak Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Mam takie urządzenie zrobione z lampki, mogę podłączyć podobno do 20-stu dużych wiatraków. Akurat mam podłączone 2 wywiewy, wwiew akurat przed cooler i wiatraczka a grafie. Jak włączam temp. procka spada o jakieś 5 stopni, ale jest cholernie głośno. A jakbyście to nazwali: Przełącznik: cicho/chłodno czy raczej: gorąco/głośno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 nie ten dzial. do tego jest :ploom: testowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Mam takie urządzenie zrobione z lampki, mogę podłączyć podobno do 20-stu dużych wiatraków. Akurat mam podłączone 2 wywiewy, wwiew akurat przed cooler i wiatraczka a grafie. Jak włączam temp. procka spada o jakieś 5 stopni, ale jest cholernie głośno. A jakbyście to nazwali: Ja bym to nazwał, że masz cholernie głośne wiatraki na budzie u mnie przy podobnej konfiguracji tyle że wwiew jest na przodzie, jak zablokuje wiatrak w zasilaczu (deer350W B) to słyszę swoją barracudę a ci co mają te dyski doskonale wiedzą że wcale to łatwe do osiągnięcia nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Ja musiałbym zatrzymać wiatraki od zasilacza i od proca żeby usłyszeć szept :D A dyski mam głośne, słyszę bez łaski :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 ja mam takie jakby urzadzonko u siebie w budzie wmontowane. Dwa male wentyle w przedni panel od napedow wmontowane jak wiew, z tylu budy 1 duzy na wywiew. Razem 3, kazdy ma osobne odciecie zasilania, przez przelaczniki na przednim panelu. Domowa robota, glosne ale skuteczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Fajny jazz :D Też takie muszę zrobić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...