declerc Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) Witam Mam taki problem dziś kupiłem karte : WinFast PX6800 GT/Ultra Driver 6.6.9.3 1) przpodłączniu jest oddzielne jedno złącze zasilania, do tego jest kabel aby podłączeyć 2x3pin (jak do dysku) podłączyć jeden czy dwa , bo w instrukcji nie jasno napisali, mam jeden i działa Far Cry też nie działa jak powiniech (choć może to wina tego że gra jest porzyczoina i przegrana) 2)Drugi problem to to że na grach z pudła (tzn na jednej)Prince of Persja gra chodzi dobrze ale w trakcjie jak są filmiki to tnie się głos z obrazem. 3)Jakie sterowniki proponujecie wgrać ? Omega czy Nvidia , która wersje. Czy zostwaić te z płyty? AMD64 3200+ ASUS A8N Deluxe DLI Zasillacz Chieftec 360 1GB KINGSTON DUAL Edytowane 11 Maja 2005 przez declerc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubik Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Mam taką samą kartę, Z tego co pamiętam podłączyłem jeden kabel do zasilania. Co do sterowników - mi dobrze śmiga na najnowszych ze strony Nvidii, tych z płyty wogóle nie instalowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...