Jordi23 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 co wy gadacie gra juz jest ??????????? !!!!!!!!! :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 hmmmmm ? może w wersji na PLAYSTATION? na Piecka chyba jeszcze nie ??? Kurdeee skąd macie te filmiki ? i skąd mozna ściągnąc nutę do gry !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) chyba cie pogielo , ten filmik zrobilem ja z intro z nba live 2006 dla pc ktora mam na dysku ^ to wyglada jak wersja na ps2 ? Edytowane 26 Września 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzesPL Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 nie moze byc na ps2 poniewaz tam nie ma opcji ustawiania rozdzielczosci na ps2 mozliwa jest jedynie 640 na 480 czyli mozliwe ze to na pieca jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) lol , jordan nawet na oczy tego nie widziales a sie o czyms wypowiadasz , to ze cos nie zostalo jeszcze wydane oficjalnie w usa to nie znaczy ze tego nie ma , w australi i chinach gra jest normalnie w sklepach do kupna , a rozni sie tylko lokalizacja , lol wystarczy zmienic dwa pliki i masz lokalizacje angielska/hiszpanska/francuska itp , nie wiem czemu tu sie dziwic , wiele razy sie zdarzylo ze gry zostaly wystawione do sprzedazy na dlugo przed premiera w usa i tak sie stalo i tym razem , najpierw sie dowiedz a potem wypowiadaj http://chaos.com/?action=view&id=715480 <- wszystkie egzemplarze wyprzedane http://www.gamesmarket.com.au/details.php?ProdID=7495 <- jeszcze mozna kupic Edytowane 27 Września 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 hehehe spójrzcie na buty iversona na ostatnim screenie wrzuconym przez 730 ,szkoda że nie poprawili proporcji z tych screenów wnioskuję że znów poszli na łatwiznę i wrzucili menu w niskiej rozdzielczości 730 jak jest z obsługa pada ,czy menu jesttylko i wyłącznie myszkowe ,i czy po wyjścu z gry trzeba ponownie szukać własnych ustawień kontrolera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 hehehe spójrzcie na buty iversona na ostatnim screenie wrzuconym przez 730 ,szkoda że nie poprawili proporcji z tych screenów wnioskuję że znów poszli na łatwiznę i wrzucili menu w niskiej rozdzielczości 730 jak jest z obsługa pada ,czy menu jesttylko i wyłącznie myszkowe ,i czy po wyjścu z gry trzeba ponownie szukać własnych ustawień kontrolera? 1670880[/snapback] IVERSONA ? Przecież to foty z meczyku pistons-nets, a koleś tam chybajeszcze nie gra co? :wink: A co do pelnej wersjii "730" to troszku mnie to dziwi a zarazem zastanawia, że giera ukazala sie "teraz" i jara sie nia jeden koleś a nie całe forum :rolleyes: .....no ale dobra!!!!!! Jak możesz to napisz jak sie gra, jakie wrażenia z gry, jakw ygląda sama rozgrywka, czyj est bardziej realistyczna?, czy jest konkurs wsadów, rzutów za 3 pkt itd, co sie zmieniło, itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ja nie grałem w 2006 ale moge ci powiedzieć że nic się prawie nie zmieni(ło) :P - pare nowych efektownych podań, wsadów, poprawiona grafika minimalnie - oto i całe "nowe" NBA Live by EA Sports. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 ^ cala prawda o nowej odslonie nba , rozbudowali tez tryb kariery , musisz zatrudniac trenerow itp , bardziej to denerwujace niz pozyteczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 CHŁOPAKI A JAK WAM SIE PODOBA NUTA W NBA 06 ??? dla mnie coś wsaniałego ? tylko jak mozna i najwazniejsze pytanie GDZIE ?? pełne kawałki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 IVERSONA ? Przecież to foty z meczyku pistons-nets, a koleś tam chybajeszcze nie gra co? :wink: A co do pelnej wersjii "730" to troszku mnie to dziwi a zarazem zastanawia, że giera ukazala sie "teraz" i jara sie nia jeden koleś a nie całe forum :rolleyes: .....no ale dobra!!!!!! Jak możesz to napisz jak sie gra, jakie wrażenia z gry, jakw ygląda sama rozgrywka, czyj est bardziej realistyczna?, czy jest konkurs wsadów, rzutów za 3 pkt itd, co sie zmieniło, itd... 1670992[/snapback] Iversona ,Iversona .. przejrzyj dokładnie (przewiń w prawo?.)screeny,ostatni to iverson na sali treningowej pewnie nie zmienili systemu w konkursie wsadów i jest tylko bezzsensowne naciskanie przycisków po kolei ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Iversona ,Iversona .. przejrzyj dokładnie (przewiń w prawo?.)screeny,ostatni to iverson na sali treningowej pewnie nie zmienili systemu w konkursie wsadów i jest tylko bezzsensowne naciskanie przycisków po kolei ? 1672589[/snapback] DARCH !!! masz racje :)) poprostu nie zauważyłem , pozostałych fotek.... Słyszalem tez że ta wersja japońska jest bez replayów, i dosyć często sie wiesza, wiec narazie daje sobie spokój, czekam na inną wersje, a co do konkursu wsadów to :) fajnie jak ma być, mam nadzieje ze bedą nowe kombinacje, nowe efektowen wsady itd, No cóż czekam !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 mi sie ani razu nie zawiesila i nie mialem zadnych problemow , ci co maja to maja burdel na kompach :D , a z replayami to jest dziwnie bo ich nie ma , ale jesli zrobisz jakis dobry ruch , to wlacza sie superstar replay czy freestyle nie pamietam , wtedy jak nacisniesz pro hop itp , to sie wlacza replay , troche to zwalilo ea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ja nie grałem w 2006 ale moge ci powiedzieć że nic się prawie nie zmieni(ło) :P - pare nowych efektownych podań, wsadów, poprawiona grafika minimalnie - oto i całe "nowe" NBA Live by EA Sports. 1671218[/snapback] czyli jak co roku, jednak i tak w to bede gral bo konkurs wsadow jesli nawet jest rownie dobry bez jakis super zmian to bedzie mi sie podobal swoja droga widzialem filmiki i widac, ze zmiany chyba nie az takie minimalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik2 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Replay'e to jedna ze zmian jakie wprowadzilo EA Games. Jedynie po Superstar Move możecie Pro Hopem aktywowa powtórke .... Tylko i wyłacznie o ile się nie myle. Także w "normalnej" wersji nie spodziewajcie sie ze po każdym zagraniu bedzie powtórka pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ja dobrze pójdzie to też jutro zagram. nawet jak nie będzie dużo zmian to sobie posiekam :D NBA LIVE 2006 ROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 sprawdziłem. w menu nie można używać pada :( trzeba wstawać po myszkę pierwsze wrażenie trochę lepsze niż poprzednia wersja, trochę płynniej, lepsze ruchy. grałem 1 kwartę dziś rano więc trochę mało spostrzeżeń. fajne przerywniki się pojawiły - w momencie rzutu wraz z syreną pojawia się scenka z decyzją sędziego czy kosz zaliczony czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Warezowni Wam sie zachcialo? Ostrzegam ostatni raz.. nastepnym razem banuje na miesiac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 jest konkurs wsadów tak jak w 2k5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 fajne przerywniki się pojawiły - w momencie rzutu wraz z syreną pojawia się scenka z decyzją sędziego czy kosz zaliczony czy nie. 1674640[/snapback] No bardzo fajne....tylko, ze pojawily sie w NBA2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) jest konkurs wsadów tak jak w 2k5? 1674837[/snapback] ale w nba 2k6 nie ma konkursu wsadów,chyba że w nba live 06 to wiadomo już od dawna (ludzie mylą te dwie gry,..albo live to za dużo liter :) jak wygląda gra pod koszem ???????? czy można z zawodnikiem na plecach oddać rzut z odejścia w każdą ze stron? czy naskoki są tylko po kątach prostych ? czy i jakie są zmieny we freestylu ,napiszcie trochę sczegułów co do zachowań zawodników hehe wiem że to nie live ale zajebista reklama (3,2 mg)http://www.2ksports.com/_img/videos/nba2k6/NBA2K6_TVSpot_30_320x240.wmv Edytowane 29 Września 2005 przez darch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 ale w nba 2k6 nie ma konkursu wsadów,chyba że w nba live 06 to wiadomo już od dawna (ludzie mylą te dwie gry,..albo live to za dużo liter :) 1675162[/snapback] live to za duzo liter :> ok to chodzi mi o live 06 ;P, i z tego co wiem konkurs nie jest od dawna bo wprowadzono go dopiero w nba live 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo113 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Grałem 2 macze, jest kilka zmian jeśli chodzi o rozgrywkę gierka może być jak zwykle to nie rewolucja . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Panowie a ja mam taki problem !!!!! wszystko instaluje sie cacy :) i jest ok, ale po odpaleniu gierki, zawiesza sie widzimy w tle nba 06 ale tak pozostaje , nic sie nie dzieje.......Miał ktoś z was coś podobnego ??????? :blink: :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Panowie a ja mam taki problem !!!!! wszystko instaluje sie cacy icon_smile3.gif i jest ok, ale po odpaleniu gierki, zawiesza sie widzimy w tle nba 06 ale tak pozostaje , nic sie nie dzieje.......Miał ktoś z was coś podobnego ??????? Wymus vsync z poziomu sterownikow B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Wymus vsync z poziomu sterownikow B) 1675918[/snapback] Mógłbyś mi napisac dokładniej o co chodzi albo odezwać sie na gg Bardzo bym cie prosił gg 1031362 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Dla mnie ta gra to kolosalna różnica. W końcu jest płynna. W 2005 miałem 60 fpsów ale tak jakby przycinało. Teraz widze, że to jest te 60 fps. Animacje troche lepsze ale nie idealne. Ogólnie gra się o niebo lepiej. Superstyle freestyle jest dość intuicyjny i zwykły freestyle bardziej przypomina 2004 :) a nie 2005, gdzie był beznadziejny. NBA LIVE ROX AGAIN PS. Tracy ma już buty TMAC5 na nogach Lebron swoje ZOOM3, które mają premiere za miesiąc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Mógłbyś mi napisac dokładniej o co chodzi albo odezwać sie na gg Bardzo bym cie prosił gg 1031362 :) 1675985[/snapback] wlacz VSYNC w opcjach sterownikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik20 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Czy wie ktos moze jak zmienic z chinskiego :/ na angielski??bardzo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik20 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Czy wogole da sie zmienic język??Posiadam chinska wersje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...