JORDAN22 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Grywam na super all star :) oczyweiscie już dynasty mode :) przynajmniej raz wcześniej zaczałem sezonik niż w reallu nba :), gierka jest przynajmniej jak dla mnie bardzo dobra, jedynie braquje mi gry tyłem od kosza, ale reszta cud, szybkie kontry, alle oopy :) oo tak piękne, dużo fauli, kontuzje itd, fakt gram po 8 min,, rzucam średnio 110- 120 pkt, komp coś podobnie, ale oczywiscie jak ja z ni gram bo reszta wyników to lipa...... 60--72 , 65- 60 itd..... wiec troszku za mało... aha i chyba siebie zrobiłem zza mocnego --> :lol: straszne rządy !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzel83 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Wiek ktos moze gdzie jest jakas stronka z soundtrackami do wszystkich nba live. A moze jest jakis programik do przerobienia na mp3. Z gory dziekuje. Pozdrawiam. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Mam Pytanie: Wie Ktos Jak wlaczyc REPLAY'a ?? Bo po kazdym dunku z klawiszem freestyle (czy cos takiego) pokazuje sie replay i liczba 4. Nie wlaczaja mi sie same replaye a jak przyciskam 4 to rowniez nic sie nie dzieje. Nie mam bladego pojecia gdzie je znalezc !! Prosze o info. Z gory dzieki :) :mur: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 wciśnij zbiórkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 własnie jak przerobić te kawałeczki i gdzie sie znajduja mp3 z nba live 06 sa wypasne ?>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maartin Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Czemu jak zmieniam ustawienia klawiatury,to pozniej nie moge wybrac tego ustawienia przy wyborze kontrolera.Musze grac na padzie przez to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu7 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 pomózcie mi po każdym meczu a nawet kwarcie nba wychodzi mi do windy ja już niewiem co mam robić pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Może stery , a może przeinstaluj gre ciezko wyczuc , moze masz balagan w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 czym naciskać aby ktoś pilnowął zawodnika nieustannie bo gram od niedawna i wkurza mnie, że tak łatwo mnie ogrywają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
real_playa Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) OGŁOSZENIE !! - LIGA NBA LIVE 2006 !! a wiec tak.. UNDERGROUND LEAGUE ruszy az uzbiera się 20 drużyn.. miejmy nadzieje ze jak najszybciej .. wszyscy chętni piszcie do mnie na GG - 4316367 lub do mojego kumpla GG - 3875244 albo piszcie na maila : underground0@o2.pl ....... w zgłoszeniu trzeba podać: - nick - nr gg - wybrany team http://www.underground.gtw.pl/ ..... czekamy na zgłoszenia... ZAPRASZAMY :lol: Edytowane 5 Stycznia 2006 przez real_playa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 EEE a jak wy bedziecie grac w tej lidze?? Online?? U mnie laczac sie przez directip sa takie lagi i zwolnienia ,ze grac sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 no to będą wyniki rodem z FIFY - 2:1, 3:2... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
real_playa Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 nigdy nie słyszeliście o ligach NBA online ???????????????? :mur: normalnie sie gra - podajesz kolesiowi IP ten sie dołącza noi jazda.. jak ktoś ma wew. IP to wystarczy programik HAMACHI albo coś w tym rodzaju ... czasem laguje ale tak jest zawsze w graniu online co nie oznacza ze sie grać nie da.. jeszcze raz .. ZAPRASZAMY http://www.underground.gtw.pl/ tutaj macie stronke naszej ligi ... Nie piszemy dwoch postow pod rzad, uzywamy EDYTUJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu7 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 co mam zrobić aby gra mi się nie wyłączała w srodku jak i na samym końcu meczu?jak mi by ktoś pomógł będę dziekował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikel Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Witam, gierka jest świetna to nie ulega wątpliwości, jednak brak mi automatycznych replay'ów po lepszych akcjach....można to gdzie włączyć? moze jakis patch jest juz do tego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam, gierka jest świetna to nie ulega wątpliwości, jednak brak mi automatycznych replay'ów po lepszych akcjach....można to gdzie włączyć? moze jakis patch jest juz do tego ??Niestety ine ma automatycznych replayów jak było we wczesniejszych wersjach, troche tez mi tego braquje, ale dobrze że wogóle są :D. Właśnie jestem na półmetku sezonu, juz po meczyku gwiazd, Teraz waka o playoffs, GIERA RZĄDZI !!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu7 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 odpowie mi ktoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi2 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 wie ktoś jak zrobić kontrolki żeby móc robić alleyupy.słyszałem że jest drugi specjalny klawisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kania11111 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 jeśli ktoś gra na padzie to prosze pszślijcie mi jakieś dobre wsady do konkursu przosze a to mój email: pawelkania0@op.pl z góry dziękuje™ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 podczas normalnego meczu w lidze mozna sobie o tablice rzucic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 podczas normalnego meczu w lidze mozna sobie o tablice rzucic?MOŻNA można, ale chyba tylko jedynie mając pada, ..............--> rzut od tablice ala T- MAC !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 no mam pada i to nawet z dwoma gałkami ;] jak sie nazywa ten przycisk bo to fajna sprawa jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogród Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zjarane są rzuty za 3 pkt.--psują całą grę.Np. Jonsem z Los angeles rzucam za 3 cały czas i tak na 10 oddanych rzutów za 3 trafiam wszystkie 10.W ogóle wystarczy 1 zawodnikiem(Jones) cały czas rzycać za 3--bezsens.Jest jakiś path który to redukuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 hmm, slidery poprzesuwac i bedzie si ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogród Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 hmm, slidery poprzesuwac i bedzie si ;)można jaśniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 mozna :D sa w grze przeciez ustawienia dot. skutecznosci rzutow z roznych dystansow, w skali od 0 do 99. zmniejsz sobie, jesli uwazasz ze za czesto trafiasz zakladam oczywiscie ze giercujesz na simulation a nie arcade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 i ze poziom ma wyzszy niz najnizszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogród Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) mozna :D sa w grze przeciez ustawienia dot. skutecznosci rzutow z roznych dystansow, w skali od 0 do 99. zmniejsz sobie, jesli uwazasz ze za czesto trafiasz zakladam oczywiscie ze giercujesz na simulation a nie arcade nie wiem czy to simulation czy arcade ale grałem ligę,1 rok.Nie w trybie dynasty Nie znalazłem zmiany co do skuteczności rzutów za 3.Znalazłem tylko co do skuteczności osobistych Edytowane 13 Marca 2006 przez Ogród Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Właśnie zdobyłem Mistrzostwo, hehe pięknym składem, ;D dwie mega gwiazdy + stworzona przez siebie postać... / K.Bryant, V. Carter/ i musze powiedzieć że od połowy sezonuy grało sie już za łatwo, gram po 9 min. i osiągam średno wyniki 135, 140 pkt per game oczywiście gram na najwyzszym poziomie trudn. bodajże all star game..:))Kurde najbardziej sie rozczarowałem końcówką, ani jakiejś fajnej animiacji, zadnego filmiku, itd, jedynie radość zawodnikow tak jak by to był normalny mecz, zwykłe zwycięstwo, :blink: :( ... Pozdro for all players Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 @ ogrod wkrecasz cos ;p na 100% sa suwaki regulujace short,med i long range shooting Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...