Gość krzysiekp89 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Troche spozniony :D Czy w 2006 tez sa takie bloki jak w 2005?. Byly one strasznie denerwujace jak gralem w 2005 i mam nadzieje, ze nie ma ich juz w 2006 :D . A jak sa to trudno - i tak zagram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 takie bloki, czyli jakie? na arcade mozna blokowac jak sie tylko chce, od tylu, z boku i co tam jeszcze da sie wymyslec, na sim juz tak latwo nie wchodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Chodzi mi o to, ze robie wsad jakims zawodnikiem (zalozmy Wallacem) i jak jestem juz w gorze, to moj zawodnik tak jakby ucieka od kosza z pilka i przeciwnik blokuje go. Naprawde nie wiem jak to lepiej wytlumaczyc <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Troche spozniony :D Czy w 2006 tez sa takie bloki jak w 2005?. Byly one strasznie denerwujace jak gralem w 2005 i mam nadzieje, ze nie ma ich juz w 2006 :D . A jak sa to trudno - i tak zagram Bloki ??? hmmm niewiem jak jest w arcade mode, ale ja mykam w simulation i naprawde jest cieżko zablokować, jedynie czasem sie udaje, ale bez żadnej euforii nawet nie słyszysz sie tego na boisku. Bloków jest bardzo mało, niewiem moze ma sie tez do tego poziom trudności na jakim sie gra, także jezelichodzi o block - shoot to zdecydowanie lepiej..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Chodzi mi o to, ze robie wsad jakims zawodnikiem (zalozmy Wallacem) i jak jestem juz w gorze, to moj zawodnik tak jakby ucieka od kosza z pilka i przeciwnik blokuje go. Naprawde nie wiem jak to lepiej wytlumaczyc <_< Bloki ??? hmmm niewiem jak jest w arcade mode, ale ja mykam w simulation i naprawde jest cieżko zablokować, jedynie czasem sie udaje, ale bez żadnej euforii nawet nie słyszysz sie tego na boisku. Bloków jest bardzo mało, niewiem moze ma sie tez do tego poziom trudności na jakim sie gra, także jezelichodzi o block - shoot to zdecydowanie lepiej..... Naprawde nie wiem jak to lepiej wytlumaczyc moze nagram filmik z gry i go umiezcze na jakims serwerze to zobaczycie o co mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 juz chyba kojarze o co biega mi to sie zdarzalo niekiedy, ale na sim chyba juz nie jeszcze zalezy kim pakujesz i kto jest pod koszem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Jak mi przyjdzie gierka to nagram filmik i pokaze o co mi chodzi (jesli tam tez sa takie bloki) Nie nagram z NBA 2005 bo mi sie nie chce po prostu instalowac znowu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) No i przyszla gra :D Po rozegraniu paru meczow stwierdzam, ze grafika jest o wiele lepsza, ale nadal sa te bloki :cry: . Jak zlapie jakis to go nagram Edytowane 23 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 No i przyszla gra :D Po rozegraniu paru meczow stwierdzam, ze grafika jest o wiele lepsza, ale nadal sa te bloki :cry: . Jak zlapie jakis to go nagramStary a coś ty myślał, że nie bedzie ?? :blink: przecież to koszykówka, jasne we wcześniejszych wersdjach bytło przesadzone z jaką łatwością można zablokowac gracza, i tego samego wzrostu i większego.... W 2006 na najwyższym poziomie jest naprawde mało bloków, i jest cięzko naprawde ciezko zablokowac kolesia podczas normalnego rzutu, niewiem moze to zalezy od poziomu trudności,,,,,, itd. ? A może chodzi ci o inne bloki przy wsadach ? / fakt czasem uda sie nam niesamowicie pofrunąć nad kolesiem, nawet nad Yao przeleciałem Bryantem, ale często też mozna dostać bloka, według mnie troche to dziwnie wygląda......ale ok...JEDNO MOGĘ STWIERDZIĆ PO PEŁNYM SEZONIKU na najwyższym poziomie trudn. moge jasno stwierdzić że bloków jest MNIEJ !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 esh wiem, ze to nie nba live 2005, ale mam pytanie, tkos ma roster'a do nba live 2005, z zespolem chicago bulls z 92-96 roku ??? tam poprostu nikt juz nie zaglada ( do watku o nba live 2005) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Stary a coś ty myślał, że nie bedzie ?? :blink: przecież to koszykówka, jasne we wcześniejszych wersdjach bytło przesadzone z jaką łatwością można zablokowac gracza, i tego samego wzrostu i większego.... W 2006 na najwyższym poziomie jest naprawde mało bloków, i jest cięzko naprawde ciezko zablokowac kolesia podczas normalnego rzutu, niewiem moze to zalezy od poziomu trudności,,,,,, itd. ? A może chodzi ci o inne bloki przy wsadach ? / fakt czasem uda sie nam niesamowicie pofrunąć nad kolesiem, nawet nad Yao przeleciałem Bryantem, ale często też mozna dostać bloka, według mnie troche to dziwnie wygląda......ale ok...JEDNO MOGĘ STWIERDZIĆ PO PEŁNYM SEZONIKU na najwyższym poziomie trudn. moge jasno stwierdzić że bloków jest MNIEJ !!!! Ja doskonale wiem, ze w grze w kosza jest bardzo duzo blokow (sam gram), ale chodzi mi o wyglad tych blokow, a nie o to, ze sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ja doskonale wiem, ze w grze w kosza jest bardzo duzo blokow (sam gram), ale chodzi mi o wyglad tych blokow, a nie o to, ze sa Krzysiek !! a gdzie grasz? w jakiejś lidze matorskiej, dla siebie, czy może w jakimś klubie? Napisz coś wiecej o sobie, heheeh wymiary :) itd... aa i jak masz moze jakies foty dobre z meczów to też możesz zarzucić Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Nie mam fotek :cry: Gram w takiej lidze powiatowej dzikich druzyn - taka w ktorej sie wplaca hajs i sie gra. Czyli dla siebie :D Ale to jest temat o NBA 06, a nie o mojej "karierze" :D Edytowane 24 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thaiker Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Czemu jak zmieniam ustawienia klawiatury,to pozniej nie moge wybrac tego ustawienia przy wyborze kontrolera.Musze grac na padzie przez to. mam to samo pytanie , kierwa jak chce ustawic wlasna klawiszologie to za chiny nie zapisze tych ustawien tylko powraca do "Keyboard " czyli standardowe ustawienie. Czy ktos wie jak to zrobic ?????? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 wcisnac save i wpisac nazwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thaiker Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 wcisnac save i wpisac nazwe no na tyle glupi to nie jestem robie to a potem nawet daje save setings czyli wszystkie ustawienia zapisuje. kiedy nastawiam klawisze an to co zapisalem i wychodze do menu ,w grze dalej sa ustawienia standardowe.Pomyslalem ze trzeba jakos zatwierdzic przyciskiem funkcyjnym w grze ale to tez nie pomaga. Co kierwa zdrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogród Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) niech ktos napisze jak zmienić ustawienia rzutówz dystansu bo trafiam za często a nie wiem jak to ustawić żeby było trudniej.Który to jest suwak? Edytowane 31 Marca 2006 przez Ogród Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 rzucaj inaczej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ga.patrick Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Cześć wam Mam problem z nba06 szukałem po necie ale nic nie znalazłem. Mianowicie uruchamia się logo gry, znika i gra się nie włącza :/ O co chodzi? Stery do grafy - 91.30, dx 9.0c pozdrawiam Jest to moja kupiona wersja gry. Zrobiłem z niej obrazy i zainstalowałem z nich (nie chciałem wkładać płyty żeby grać) i nie chodzi. Zainstalowałem z cd, również to samo. Szukałem odpowiedzi na mój problem ale nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 hmm emulowac plyte musisz przez odpowiedni program, ja musialem sciagnac odpowiednia wersje alcohola zeby dalo sie grac bez plyty... ale z plyta tez taki problem byl ;] wersji alcohola nie pamietam, ale najnowsza chyba bedzie ok :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Może Daemon Tools 3.47 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ga.patrick Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Może Daemon Tools 3.47 ? Już rozwiązałem problem potrzebny był alcohol120% 1.9.5 a miałem 1.9.2 i nie działało. Ale zainstalowałem Daemon Tools 4.03 i na nim działam. Troche głupio że kopia oryginału jest traktowana jako pirat :/ pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...