igomako Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) słuchajcie - otóż - znalazłem sklep gdzie mozna kupic 'Pogromce' - nagrzewnice ok 38cm długą, 14 szeroką, ok 5 grubą - wymiary podaje tak jak podaje, bo wpadlem dziś tylko na chwile dowiedziec sie czy jest do sklepu, jeśli bedzie zaintersowanie to dowiem sie wiecej. ale jest nowa, o ile widzialem niemalowana! w każdym razie - gość ma ich kilka, i ma dostep do nastepnych. (w tej samej cenie!) jesli ktoś by był zainteresowany - to czekam, moge pomóc w zdobyciu - pośredniczyć :) (a zaraz dostanie op****ol ze to nie giełda, nie ten dział :D ale ja nie chce nic sprzedac przecie) zapomnialem dodać - gość chce za nią 155zł. Edytowane 12 Maja 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) to dowiedz sie jeszcze z czego to jest :) a jaka cena ? EDIT juz wiem :) Edytowane 11 Maja 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 na 100% z miedzi - gość mowil że kupa ludzi do niego wali wlasnie do chłodznia wodego kompa, i jego znajomy mu jedna zakośił. wlasnie do chłodzenia wodnego. gość chce za nią jak mowilem - 155zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ale z jakiej bryki ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Jak wie do czego to pewnie sobie niezłą marże liczy... A powiedzenie pogromca niewiele mi mówi..dowiedz sie od czego toto jest.... Za tyle mniej więcej mozna kupić spokojnie poldka w samochodowym. Ta twoja jest w czymś od niego lepsza?(niestety nie znam wymiarów fiaciora) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 moja rada, dowiedz sie od niego do jakiego to samochodu, wyslij kogos innego zeby sie spytal o nagrzewnice do takiego samochodu (tylko zeby nic nie wyszlo na jaw ze jednak do kompa ;) ) i zobaczysz ze cena pojdzie w dol :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) słuchajcie - wybiore sie jutro do sklepu z aparatem i wrzuce wam zdjecia. za cholere nie wiem od czego to jest, spytam jutro też :) (dziś mnie matka goniła jak psa) i spytam gościa przy jakiej ilości by spuścił z ceny. (jak wszedlem to spytalem po ile są ogólnie nagrzewnice - on powiedzial ze ma jedna za 155zł, ale mam powiedziec do jakiego samochodu. no to ja mowie ze do kompa, a on ze duzo ludzi coś ostatnio tak kupuje :D ) Edytowane 11 Maja 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 powtórze rybe, nie mów , że do kompa, jak brałem nagrzewniczki tanio na szorcie nie mówiąc do czego mi ona to było gites, jak sie dowiedział od mojego znajomego to cena hop o piataka do góry :/ najlpeszym sposobem bedzie zrobić myk ryby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 jutro wieczorem dam znac ( i ogladac) co sie udało wykabinowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 A powiedzenie pogromca niewiele mi mówi..dowiedz sie od czego toto jest.... Za tyle mniej więcej mozna kupić spokojnie poldka w samochodowym. Ta twoja jest w czymś od niego lepsza?(niestety nie znam wymiarów fiaciora) 1440005[/snapback] LINK Nagrzewnica Widmo - nikt o niej nic nie wie, nikt jej w samochodzie nie widział.. ;]i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 cholera. te te co o nich mowie jednak sie kapke od niej róznią :/ ale wymiary takie jak podalem, proste finy, na koncach widać wyraźnie zbiorniczki (na jednym 2, na drugim jeden) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Może to nagrzewnice od syreny... Pozostalo Ci zrobić foty - bo zgadywanie nie ma sensu a nikt w ciemno nie bedzie nic brał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 1440064[/snapback] heheheee następny pogromca :P fajnie musi w środku wyglądać - może jak ta łada.... :P szkoda że nigdzie ni ma testów wiarygodnych..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 A ja bym chetnie ja przyjal - ale na pewno nie za 200+... za 100, moze, ale za ta cene... ee, juz wole mojego fiaciora za 10zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 zobaczymy co uda mi sie z gościem wytargowac i ile osób bedzie chciec. ale myśle ze poniżej 100 nie zejdzie... moze 120? tylko by musialo troche ludzi chciec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 coś czuję że prowizję łapiesz ;) ale oczywiście nic nie mam do tego :P bo ja nie mam zamiaru kupować POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 :D Powiedz ze jak spusci sto zeta to ja sie pisze ;> hehe a tak serio no to spoko sprawa taka nowa duza nagrzewka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Ja chyba ostatnio widziałem coś takiego w transicie albo w dostawczym mercedesie (chyba 210D), było zabudowane ale baaardzo podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 1. Te nagrzewnice napewno są nowe ? 2. Gdzie je sprzedają ? Jestem z trójmiasta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Hmm... i jak tam? Są zdjęcia pogromcufff.. ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawny26 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Yo pierwszy tweakowy post Najlepiej by było dla wszystkich abyś podał z czego ten "pogromca" jest. :rolleyes: Chodzi mi o model samochodu. Edytowane 12 Maja 2005 przez slawny26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 chyba sie zdziwisz ale z samochodu :P a na dodatek z miedzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) wiec tak - pierwsza sprawa - gość mnie wrobił i ma trzy. wiec sa trzy do kupienia :) ja jako że wszystko pcham do budy to raczej za duża kapke dla mnie jest, ale te trzy to da sie załatwic druga sprawa - gość nie zgodził sie na zdjecia :( ale to ładowa konstrukcja. trzecia sprawa - to jest z nysy - to pewne - wymiary 39x13x7. czwarta - gość chce za nie 140 za sztuke, moze jeszcze sie urobi.. piąta - miedz, cała miedz. :) czyli do wc jak ulał. Edytowane 12 Maja 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenpeace Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Witam ...A taką, za 40 złotych, można kupić w jednym ze sklepów motoryzacyjnych w O-ce. Wzmiary: 30x15x6 cm. Krócce idealnie nagwintowują się na 1/2 cala. Zdjątko: http://img12.echo.cx/img12/1594/img00845vk.jpg (117KB) Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 czyli to nie "pogromca", a nysa jak nysa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) greenpeace tyle ze to alu. no to nie pasi... no. to ta nagrzewnica :D Edytowane 12 Maja 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Witam ...A taką, za 40 złotych, można kupić w jednym ze sklepów motoryzacyjnych w O-ce. Wzmiary: 30x15x6 cm. Krócce idealnie nagwintowują się na 1/2 cala. Zdjątko: 1441489[/snapback] Jak byś wiadział miedzianego fiaciora to by było coś ze te pieniądze.. a to tylko alu :? ... Raczej nikomu z nas sie nie przyda. Chcemy miedzi miedzi miedzi.. z odrobiną mosiądzu ewnetualnie :wink: A z pogrmocy zrobiła sie niska..królewicz zamienił sie w żabe. Nyska nie jest zła ale nie za 140zl. Zwłaszcza że za tyle w większości sklepów mają fiaty które są chyba wydajniejsze i do tego bardziej "kompaktowe" Edytowane 12 Maja 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenpeace Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) ...właśnie, właśnie... ale miedzianego fiaciora nie widziałem niestety :cry: Edit: błędy Edytowane 12 Maja 2005 przez greenpeace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 no coz. zaproponowalem :) teraz wasza decyzja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 wiesz nysa to nie ewenement, idziesz do motoryzacyjnego z cześciami do polskich aut i bez gadania masz ja od reki, wiec osobiscie nie widze sensu bawienia się w posredników i wysyłki itd... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...