Skocz do zawartości
shady_dadi

Kupuje Kompa Jutro - Poradzcie

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm więc mogłem jednak ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> osobno zasilacz Chiefteca i obudowe bez za 60zł a nie teraz mieć wątpliwości, ale coż tak to jest jak człowiek się nie zna i chce zaoszczędzić trochę kasy. A w sklepie mi mówili ze spokojnie ten zasilacz z obudowy wystarczy.  Może mógłby mi ktoś oszacować ile to wszystko będzie pobierać energii? do tego zestawu powyżej zapomnialem tylko dopisać nagrywarke LG .

1444276[/snapback]

http://www.jscustompcs.com/power_supply/Po...tor.php?cmd=AMD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1444441[/snapback]

dzieki, nie ma niektorych moich czesci ale wzialem wyzsze modele i wyszlo 255WAT . Kurcze żeby ten zasilacz co Waldek mowi był w tej obudowie to bym się cieszył, ale wygląda na to że jest jeszcze jakiś gorszy >> oto link do obudowy http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13384

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bedzie na pewno Feel LC-B350

Co innego jakbys wzial Bude z zasilaczem 300W, ten by sie na 100% wyłożył już na starcie...

1444565[/snapback]

Sprawdziłem ma w opisie zasilacza PFC czyli to jest ten Feel.

A jeszcze jedno gdzieś na jakimś forum natknęłem sie na takie stwierdzenie, ze ten Leadtek 6600GT komuś się spalił przy graniu w pirackie gierki, albo że po paru sekundach wywalało go z gry. To chyba nie od pirackich gierek?:P Pytam dla świętego spokoju..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdziłem ma w opisie zasilacza PFC czyli to jest ten Feel.

A jeszcze jedno gdzieś na jakimś forum natknęłem sie na takie stwierdzenie, ze ten Leadtek 6600GT komuś się spalił przy graniu w pirackie gierki, albo że po paru sekundach wywalało go z gry.  To chyba nie od pirackich gierek?:P Pytam dla świętego spokoju..

1444582[/snapback]

Heheh, napewno nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi