sewsew Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) Hej. Ostatnio zauwazylem dziwny problem w grach HALF LIFE 2 I SWAT 4. JAk zmieniam w nich GAMME to komp mi caly sie zatrzymuje i musze wciskać reset? Wg was czego to moze byc wina? Doslownie wchodze w gre, zmieniam GAmme i nagle wszystko sie zatrzymuje. A jakbym nie zmienial nic by sie nie stało. Wiem ze to strasznie dziwne, ale ANY SUGGESTIONS? Wieszają mi sie gierki tylko jak zmieniam w nich GAmme. NIe zawsze, ale jesli sie ma zawiesic to tylko w gammie. BZdura totalna, nie wiem skad to wynika. Gra moze chodzic 10000000 godzin bez zawieszenia, chyba ze za ktoryms razem sie zwiesi wlasnie w Brighntess\gamma. Wszystkie catalysty i to samo sie dzieje Edytowane 12 Maja 2005 przez sewsew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Może jakies problemy ze sterami? Albo w jakiś niewiadomy sposób perfidnie uszkodzona grafa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 ze sterami to sie bawilem i dalej ten sam problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...