darksoul Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 a nie mozna z molexa zasilającego cały układ? nie wydaje mi sie żeby roznice byly znaczące o ile będą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 bardzo fajnie. mi sie podoba ale te koszta zwalaja z nog. za takie pieniadze bym sie nie zdecydowal, albo bym dolozyl i kupil gotowe (chociaz nie jestem zwolennikiem gotowcow). zreszta moj rheobus tez kosztowal sporo kasy (na mojej stronie) ale nie az tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ale o czym my rozmawiamy ? 1) Panelu z takimi parametrami i funkcjami nie kupisz 2) Panele o zbliżonych parametrach kosztują dużo więcej 3) UFO powstało od zera i jest unikatowe :P 4) A co ma do tego "twój" rheobus (gotowy schemat tylko poskładać) to ja niewiem ... Ma się nijak do UFO ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 hehe :).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Popieram Out popieram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...