Varrol Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Idzie mi to strasznie powoli, ale matura trochę ogranicza mój czas. No więc kiedyś pytałem o opinie i mieliście zastrzeżenia co do nazwy - teraz zmieniłem z Overkloks na OverClocks. Banner też się zmienił: Z takiego: na taki Dodałem też mały teścik mojego (teraz już byłego) kompa. Jak poprzednio proszę o opinie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Może jakiś link. Nie wiem może już jest ale ja go nie widze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Może jakiś link. Nie wiem może już jest ale ja go nie widze :DZajzyj na sam dol wiadomosci to zobaczysz adres. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Może jakiś link. Nie wiem może już jest ale ja go nie widze :D No tak link jest trochę mały 8) ale za to czerwony :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Nie spodziewałem się aż takiego odzewu z waszej strony. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 calkiem fajna strona, nie tylko pod wzgledem grafiki ale tez textow:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Stronka spoko. Grafa spoxik;) W przyszlosci moze cosik z tego byc:) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 wszystkim sie grafika podba... moze jestem oryginalny ale mi sie jakos nie podoba, co do tresci to wypas strona, ale oprawa jest jakas smutna malo nie zasnolem i nagle najezdzam na guzik i boom pobudka :) cos w tmy stylu... ale nie przejmuj sie tym co mowie i trzymaj tak dalej tylko popracuj nad grafika (mzoe cos jasnego) mysle ze w przyszlosci moze cso z tego byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...