Skocz do zawartości
domeryk

Sterowniki Do Creative Sound Blaster Live 24bit

Rekomendowane odpowiedzi

Przyłączę się do pytania.

Mam stery z płytki ale nie wszystko na nich jest oki. Mniejsza o to co jest a co nie jest dobrze. Pytanie dotyczy tego że wg. www.benchmark.pl są nowe stery do SB live24Bit i podali stonę: http://www.majorgeeks.com/download4597.html

Ściągnołem to cuś ale po odpaleniu wyskakuje mi komunikat że moja wersja windy nie jest kompatybilma (a mam Winde XP SP1 tyle że wersję Ang). O co mu chodzi??? Zresztą czy to są stery oficjalne bo na stronie Creativa pobrać ich nie mozna (nie ma w do updatea raczej). Acha....wg. tej stony ze sterami to pasują one do każdego OSa z oknami w nazwie...tym bardziej nie wiem o co chodzi.

Tak czy inaczej interesują mnie tylko stery od Creativa. Jak nowych nie ma to spoko....poczeka, tylko po co na wsio wiedzącym benchmarku dumnie podają informację o "nowych sterach do SB Live24Bit"....

Pozdrawaim.

Edytowane przez TrueVanDal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisus Maria.

www.creative.com > support >Download drivers, firmware, and software updates > North America > United States Of America > Englisch > Go > Sound Blaster > Live! > Live 24 Bit > Next , dalej to juz blondynka sobie poradzi :)

Dobrego odbioru ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisus Maria.

www.creative.com > support >Download drivers, firmware, and software updates > North America > United States Of America > Englisch > Go > Sound Blaster > Live! > Live 24 Bit > Next , dalej to juz blondynka sobie poradzi :)

Dobrego odbioru ;)

1464560[/snapback]

Masz mnie/nas za głąbów czy co? :blink: Tam już byłem i wiem jak tam się chodzi i obsługuje. I wiesz co, NIE MA NOWYCH UPDATEÓW! Boshe co za ludzie......

(...)

Zresztą czy to są stery oficjalne bo na stronie Creativa pobrać ich nie mozna (nie ma w do updatea raczej)

(...)

Jakbyś przeczytał to byś nie pisał i nie musiałbyś nam tłumaczyc jak niewiadomo komu. Z kolei koledze domerykowi nie chodziło o updaety ( a tylko to Creative ma na swojej stronie) tylko o stery. Bez zainstalowanych strerów nie można zrobić updateów. Ale zdaje się że o tym zapomniałeś/nie wiedziałeś ;). Nara.

Edytowane przez TrueVanDal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi