domeryk Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Potrzebuje Sterowniki do tej karty Creative Sound Blaster Live 24bit PCI OEM nie mogę znaleźć na stronie producenta może ktoś zna stronę gdzie można by było je pobrać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszek Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Poczytaj sobie tutaj http://www.neowin.net/forum/lofiversion/in...hp/t233780.html Moze znajdziesz takie, ktore dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) Przyłączę się do pytania. Mam stery z płytki ale nie wszystko na nich jest oki. Mniejsza o to co jest a co nie jest dobrze. Pytanie dotyczy tego że wg. www.benchmark.pl są nowe stery do SB live24Bit i podali stonę: http://www.majorgeeks.com/download4597.html Ściągnołem to cuś ale po odpaleniu wyskakuje mi komunikat że moja wersja windy nie jest kompatybilma (a mam Winde XP SP1 tyle że wersję Ang). O co mu chodzi??? Zresztą czy to są stery oficjalne bo na stronie Creativa pobrać ich nie mozna (nie ma w do updatea raczej). Acha....wg. tej stony ze sterami to pasują one do każdego OSa z oknami w nazwie...tym bardziej nie wiem o co chodzi. Tak czy inaczej interesują mnie tylko stery od Creativa. Jak nowych nie ma to spoko....poczeka, tylko po co na wsio wiedzącym benchmarku dumnie podają informację o "nowych sterach do SB Live24Bit".... Pozdrawaim. Edytowane 21 Maja 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Dzisus Maria. www.creative.com > support >Download drivers, firmware, and software updates > North America > United States Of America > Englisch > Go > Sound Blaster > Live! > Live 24 Bit > Next , dalej to juz blondynka sobie poradzi :) Dobrego odbioru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Dzisus Maria. www.creative.com > support >Download drivers, firmware, and software updates > North America > United States Of America > Englisch > Go > Sound Blaster > Live! > Live 24 Bit > Next , dalej to juz blondynka sobie poradzi :) Dobrego odbioru ;) 1464560[/snapback] Masz mnie/nas za głąbów czy co? :blink: Tam już byłem i wiem jak tam się chodzi i obsługuje. I wiesz co, NIE MA NOWYCH UPDATEÓW! Boshe co za ludzie...... (...) Zresztą czy to są stery oficjalne bo na stronie Creativa pobrać ich nie mozna (nie ma w do updatea raczej) (...) Jakbyś przeczytał to byś nie pisał i nie musiałbyś nam tłumaczyc jak niewiadomo komu. Z kolei koledze domerykowi nie chodziło o updaety ( a tylko to Creative ma na swojej stronie) tylko o stery. Bez zainstalowanych strerów nie można zrobić updateów. Ale zdaje się że o tym zapomniałeś/nie wiedziałeś ;). Nara. Edytowane 2 Czerwca 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...