TheDragon Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Mam pytanko. Wiecie moze czy następne układy ATI będą produkowane równiez ze złączem AGP, czy tylko z PCI-EG? Głównie chodzi mi o karty wyzszej klasy (następce X800 i X850). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 zazwyczaj teraz produkcja przechodzi na pci express ale póki co myśle iż karty jeszcze rok może 2 bedą produkowane na AGP lecz pózniej będą wychodzić i bedą droższe... takie jest moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragon Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Bo bede za niedlugo kupowal plyte glowna i niewiem czy kupic nForce3 czy nForce4. Fakt ze NF4 jest bardziej przyszlosciowyale mam karte AGP i nie musialbym teraz kupowac. I wlasnie zastanawiam sie nad tym czy za poltora-dwa lata beda robic dobre karty na AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Bo bede za niedlugo kupowal plyte glowna i niewiem czy kupic nForce3 czy nForce4. Fakt ze NF4 jest bardziej przyszlosciowyale mam karte AGP i nie musialbym teraz kupowac. I wlasnie zastanawiam sie nad tym czy za poltora-dwa lata beda robic dobre karty na AGP. 1440795[/snapback] trudno to stwierdzić ale X800 mają robić na AGP więc na najbliższe kilka lat problem wydajnej karty jest z głowy ;) jak będę się przesiadał to pewnie wsiądę właśnie w NF4 i pc-ex ale to jest tylko moja fanaberia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Fudo ma byc klepane rowniez na AGP B) wiec spokojnie mozesz jechac dalej z koksem na tym standardzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragon Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Fudo? co to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Fudo? co to? 1441179[/snapback] R520 :wink: Wiecej nie powiem SZUKAJ!!! :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragon Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 OK dzieki o to mi chodzilo, pocieszyliscie mnie troche :) Jeszcze raz dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Moim zdaniem jeśli(jak wiadomo R520 będzie na AGP to AGP ma jeszcze swoją jako taką przyszłość szkoda tylko że nie można zrobić karty z dwoma GPU na Agp :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...