durczyn Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 mam w grach typu swat4 i cs coś dziwnego z obrazem, przy szybkim ,,machnięciu myszką" robi się takie jakby przesunięcie obrazu na chwileczke typu: czemu tak siędzieje co to jest?1, a te bajery w sterach uruchomione wszystkie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 yyy ładne ramy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Wyjęcie z pudełka powinno pomóc :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Taaa, za słaba :D 1. WTF z obrazkiem? Coś Ci się imageshacku pomyrdało ;) 2. Jest już temat o x800xt/pe- piszcie tam jeśli oczekujecie pomocy. 3. WŁĄCZ v-sync, szczególnie jeśli grasz na lcd (do benchy wyłącz, do komofrtowego grania włącz) Ta karciocha radziłaby sobie z 4 puszczonymi równocześnie coutner striekami więc sprawdź czy nie masz bajzlu w windzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 yyy ładne ramy :lol: 1441082[/snapback] Wyjęcie z pudełka powinno pomóc :blink: 1441178[/snapback] Taaa, za słaba :D 1. WTF z obrazkiem? Coś Ci się imageshacku pomyrdało ;) 1441310[/snapback] :D obejrzyjcie go dokładniej :P ale tak jak draak napisał, v-sync i problem zniknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Podpowiedz, jemu chodzi o to ze fragment obrazu sie przesowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 oczywiście że chodiz o fragment obrazu, a foto ramów dałem jako przykłąd, bo jak robilem printscreena to qurcze niemogłem zdążyć :D, bo to jest sekundka ale mnie drażni:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 W zakładkach sterowników klikasz tak: -> Advanced 3D -> 3D -> Oczekuj na V-Sync -> Domyślnie włączone Powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 ale ja ślepy znaleść niemoge, a menu mam polskie i tłumaczyć tak czy siak to niemoge znaleść v-synca LOL, albo ze mną jest dziś coś nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 ustawienia ekrtanu --> zaawansowane -->3d --> ustawienia użytkownika --> czekaj na sychronizację pionową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Ode mnie masz ustawienia na "przyszłość", jeśli już zmienisz kiedyś na Omegi... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 jak macie linka do omeg bezpośrednio do zapodajcie, a co do tych ustawieć, to mam tak ustawione, ku wyjaśnieniu, suwak w prawo przesunięty:D:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Jak w prawo, to dobrze ;) Omegi oparte na cat.5.2 (cat .5.4 to zło. U mnie spadek wydajności był widoczny gołym okiem w D3, SC:CT i innych. Nie postarali się chłopaki) do sciągnięcia np. stąd: http://www.planetamd64.com/lofiversion/index.php/t5314.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) DZIĘKI FOR ALL, WGRAŁEM OMEGI TE STERY I JEST POPROSTU PIKNIE!!! JUŻ NIE MA TEGO PRZESUWANIA SIĘ OBRAZU, Z GÓRY DANKE :P:p:p co do 5.4 się zgadzam!, 5.2 spx, danke za linka, ja z moim sprzetem dopiero sięzapoznaje, a już chce wymienić kilka zeczy:d, Edytowane 12 Maja 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 np. proca na venice, hmm? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 za dużo kasy, ale mobo chyba i ram :D dyski mi pasują :P:P:P mimo że były przełozone :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...