Noski Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Hej Mam tel siemens MC60 i slyszalem ze jest popularny wsrod ludzi.Ale ja chcem go sprzedac i ile mogl bym za niego dostac z 200zl to chyba minimum. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Taki tel to mozesz mi dac za darmo :? Strasznie gowniany tel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Taki tel to mozesz mi dac za darmo :? Strasznie gowniany tel. 1441335[/snapback] Tak samo myślę o tym telefonie :? Dobrze robisz że go sprzedajesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 a czy do tego czasami nie jest dział giełda na forum :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...