Diber Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 mam takie bardzo wazne pytanie czy zmienic internet. Aktualnie mam neo 128 i nie narzekam ale ja to taki maniak i gram duzo w gry :D i zlezy mi na robieniu duzych serverow :D (10 osob ) na neo 128 moge robic servery na 4 osoby ale to malo :( i chce zmienic internet na radiowke 2Mb ...i teraz pytanie co robic powiedzcie mi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diber Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 dodam jeszcze ze nadajnik jest okolo 10 metrow od mojego domu takze nie powinno byc problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Ogolnie nie polecam radiowek do gier, ale skoro masz serwer tak blisko to chyba nie powinno byc problemow. Pytasz czy oplaca sie zmieniac neo 128 na radio 2mbit... no raczej. ps. jestes nowy, wiec wypadalo by przeczytac regulamin jaki panuje na tym forum, posty sie edytuje a nie pisze 2 pod rzad, tak na przyszlosc. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Hmm... 10m ? Strasznie blisko ale i tak radiowka to shit ;/ Dowiedz sie lepiej jak oni obiecuja te 2mbity ? Jakie oni tam maja lacze ? 100mbit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...