Skocz do zawartości
bLaSterD

Co sądzicie o lisku...

Wg. Ciebie lisek to:  

1. 1. Wg. Ciebie lisek to:

• Lama
      11
    • Wielka Lama
      2
    • Ultra Lama
      21

Rekomendowane odpowiedzi

O Lisku:

Lisek jest jaki jest, ale nie o to chodzi! Może nie jest taki extra koleś, może i Lama jest jak WY, ale zrobił dobrą stronkę i dobre forum i podziwiają go za to tysiące odwiedzających tę stronę ludzi dziennie. Możecie zgarniać kupę szmalcu i wszystko wiedzieć o sprzęcie, ale on i tak jest lepszy od nas wszystkich właśnie przez to, że coś mu się chce robić dla innych a nie tylko siedzieć i pi*****ć.

Do Liska:

Jeśli czytasz ten temat to wykaż się wyobraźnią i nie odpisuj.

Do bLaSterD'a (krótko):

Ten temat już chyba był.

PA!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

facet gratulacje jeżeli nie dostaniesz bana to chyba tylko dlatego że lisek tego nie przeczyta

w tym jest sporko prawdy - stronka moim zdaniem upada jakoś - newsów nie ma atrykułów/recek nie ma - jedyne co tu tętni rzyciem to forum, które coraz bardziej mi sie nie podoba na chacie zero op - ów co chwila spam - był lisek na chacie pytam sie go zwiększych ich liczbe??? dokładnie opdowiedzi nie pamiętam. ale było coś w tym stylu - IDE SPAĆ. powiem wprost - <span style="color:red;">[ciach!]</span>le takie wakacje

że coś mu się chce robić dla innych a nie tylko siedzieć i pi*****ć.

skąd wiesz że robi to dla innych a nie dla własnych korzyści??? skąd wiesz czy ma czy nie ma żadnych dochodów z tej stronki??? z US jesteś czy z NIKu???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam cie smarkaczu zagubiony z ogromnymi kompleksami nizszosci. Popatrz, ja sobie moge powiedziec, ze nie lubie liska - ktos mi to wytknie ? nie, bo ja jestem szefunio ogolnie szanowany ? tez nie, bo ja nie stosuje takich idiotycznych metod jak ty, nie wyzywam innych od lizodupow, nie wywyzszam sie. Za to ty tak robisz i czego sie spodziewasz ? Jakbym byl moderatorem to ten topic juz dawno bylby caly skasowany, a ty siedzialbys z banem. Poczatkowo myslalem, ze jakis buc wyciagnal topic sprzed dobrych kilku miesiecy, gdzie inne zakompleksione duszyczki wyzalaly sie jaki ten lisek dyktator, jak to wszyscy co przeciw sa lizo[gluteus maximus]mi. Idz sobie poszukaj. Proponuje topica zamknac. A blasterowi i innym ktorzy maja zamiar wyzywac mnie od lizodupow przeniesc sie na frazira czy w inne miejsce. JAk sie nie podoba, to nikt nikogo nie zmusza do czytania, skoro masz takich wspanialych kumpli, ktorzy zawsze maja racje, to czemu wylecieli ? bo byli mili ? raczej nie. Idz i sie do nich przylacz, skoro tytlko ty dostales objawienie jakie to z nas lizodupy i jakie to forum zepsute.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam cie smarkaczu zagubiony z ogromnymi kompleksami nizszosci. Popatrz, ja sobie moge powiedziec, ze nie lubie liska - ktos mi to wytknie ? nie, bo ja jestem szefunio ogolnie szanowany ? tez nie, bo ja nie stosuje takich idiotycznych metod jak ty, nie wyzywam innych od lizodupow, nie wywyzszam sie. Za to ty tak robisz i czego sie spodziewasz ? Jakbym byl moderatorem to ten topic juz dawno bylby caly skasowany, a ty siedzialbys z banem. Poczatkowo myslalem, ze jakis buc wyciagnal topic sprzed dobrych kilku miesiecy, gdzie inne zakompleksione duszyczki wyzalaly sie jaki ten lisek dyktator, jak to wszyscy co przeciw sa lizo[gluteus maximus]mi. Idz sobie poszukaj. Proponuje topica zamknac. A blasterowi i innym ktorzy maja zamiar wyzywac mnie od lizodupow przeniesc sie na frazira czy w inne miejsce. JAk sie nie podoba, to nikt nikogo nie zmusza do czytania, skoro masz takich wspanialych kumpli, ktorzy zawsze maja racje, to czemu wylecieli ? bo byli mili ? raczej nie. Idz i sie do nich przylacz, skoro tytlko ty dostales objawienie jakie to z nas lizodupy i jakie to forum zepsute.

I tu sie pan na (re)produkowal... kekeke... szkoda ze nie jestes opem... bo juz by tego forum nie bylo... heh ciekawe co z tego zostanie jak Ci co coś wiedzą albo odejdą sami... albo zostaną/li zbanowani... albo puszczą takiego topica jak ja... :| pomysl... gdzie pojdziesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Rence" mi opadają jak czytam Twoje wypowiedzi bLaSterD :? Szkoda, że na forum są ludzie, którzy zamiast zająć się czymś pożytecznym to zajmują sie takimi bzdurami :(

Stronka fakt - trochę po[gluteus maximus]dła ostatnio... Ale kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien :wink: Próbowaliście kiedyś stworzyć jakiś duży serwis w i-necie ? Sprobujcie, posiedzcie w tym z 2-3 lata zrozumiecie, że to nie jest tak łatwo znaleźć sponsorów, serwer, łącze, sprzęt to testowania, redakcje. Głupi przykład z newswriterami. Zazwyczaj chcą poprostu pochwalic się przed kolegami, że pisza na tweaku i... po miesiącu, dwóch zapał do pracy mija i się zwijają. Bardzo łatwo jest na kogoś "wjeżdzać" bo, a to za mało news'ów, a to bana jakiemuś "krzykaczowi" dał. Skoro brakuje Wam news'ów to wrzucajcie je do nowości. Jak będzie coś sensownego zapewne się pojawi.

bLaSterD - jak chcesz odejść z forum bo Ci np. się znudziło to zrób to w cywilizowany sposób. Najlepiej zrobić burdel na forum, wywołać 14 wojnę światową, a potem narzekać, że Lisek Cię zbanował. Prawda jest taka, że decyzja o banie to nie tylko Lisek.....

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bede tu siedzial i lizal liskowi dupe z innymi ? Bo taka jest mniej wiecej twoja wizja. A moze lepiej, zeby zostawiac takich ja ty, pozniej skoncza jak flowerman, robiac co im sie tylko podoba, wstawiajac obrzydliwe zdjecia od ktorym wiekszosci robi sie niedobrze ? Ty jak narazie wyzwales kilku powazanych uzytkownikow forum od lizodupow i nie uargumentowales w zaden sposob swojego zdania. No poza tym, ze masz kumpli swojego pokroju, co nie swiadczy dobrze ani o tobie (bo wylecieli z forum i napewno nie bez powodu), ani ty o kumplach dobrze nie swiadczysz wypowiadajac sie w taki sposob w jaki to robisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ROZMOWA LISEK VS ROOT87... wklejam na prosbe tego drugiego ;) :

Ja (22:09)

.

lis (22:09)

huz dys?

Ja (22:09)

Root87

Ja (22:10)

tylko chce odpowiedz

lis (22:10)

Aaaa, a zdawalo mi sie ze ciebie zbanowalem

mi terz

tak/nie

lis (22:10)

popatrz, jakie zawodne te aplikacje

no niestety

lis (22:11)

No coz, w takim razie zegnam ponownie

Ja (22:11)

acha

ok

dziwie sie w ogole ze po takich tekstach do mnie sie odzywasz

ja bym sie wstydzil na twoim miejscu

?

jakich textach

przykladu podac nie chcesz

Ja (22:12)

twoja sprawa

lis (22:12)

Forum misiu, forum

konkretnie

lis (22:12)

po co? pamięć zawodzi - nie chce mi sie, zwlaszcza nie bede tego robil dla ciebie

nie mialem zamiaru nikogo obrazic.... gdybym wiedzial ze jestes "wyczulony" to bym nie zaczynal

rozumiem

lis (22:13)

To trzeba bylo nie zaczynac

Ja (22:13)

nawet cie nie skrytykowalem

Co to ma do rzeczy?

no wlasnie

Dales juz popis wczesniej

popis?

kazdy ma prawo do swojego zdania

lis (22:14)

jaja sobie robisz, czy masz problemy z kojarzeniem?

Ja (22:14)

ani jedno ani drugie

No to ja nie wiem, ale wpadasz do mojego killfile'a

papa

poprostu masz inny tok rozumowania od mojego

pa

roznimy sie tym ze ty nie masz zadnego toku rozumowania - 3m sie

Ja (22:15)

no

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Rence" mi opadają jak czytam Twoje wypowiedzi bLaSterD :? Szkoda, że na forum są ludzie, którzy zamiast zająć się czymś pożytecznym to zajmują sie takimi bzdurami :( 

Stronka fakt - trochę po[gluteus maximus]dła ostatnio... Ale kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien :wink: Próbowaliście kiedyś stworzyć jakiś duży serwis w i-necie ? Sprobujcie, posiedzcie w tym z 2-3 lata zrozumiecie, że to nie jest tak łatwo znaleźć sponsorów, serwer, łącze, sprzęt to testowania, redakcje. Głupi przykład z newswriterami. Zazwyczaj chcą poprostu pochwalic się przed kolegami, że pisza na tweaku i... po miesiącu, dwóch zapał do pracy mija i się zwijają. Bardzo łatwo jest na kogoś "wjeżdzać" bo, a to za mało news'ów, a to bana jakiemuś "krzykaczowi" dał. Skoro brakuje Wam news'ów to wrzucajcie je do nowości. Jak będzie coś sensownego zapewne się pojawi. 

Pozdrawiam.

Teraz ja musze liznąć dupe... ;) bo sie nie spodziewałem ze ktos bedac moderatorem tego nie zbaduje... Wielki TNX dla Ciebie... Szacuneczek.... no i bye bye... bo duzo czasu mi chyba nie zostało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, że decyzja o banie to nie tylko Lisek.....

ale chyba głównie jego

a co do tej rozmowy to tyle powiem łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buahahahahahahahahhahahahahahhahahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bLaSterD - i co z tego cytatu wynika ?? Że Lisek jest niby Lama, Wielka Lama czy Może Ultra Lama. Zacznij żalić się na innym forum. Swoje problemy wyładuj np. na komputerze. Rozumiem, że Ci Soltek nie chce biegać na FSB 166MHz, ale to jeszcze chyba nie powód, żeby wyzywać ludzi od lam czy lizodupów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bede tu siedzial i lizal liskowi dupe z innymi ? Bo taka jest mniej wiecej twoja wizja. A moze lepiej, zeby zostawiac takich ja ty, pozniej skoncza jak flowerman, robiac co im sie tylko podoba, wstawiajac obrzydliwe zdjecia od ktorym wiekszosci robi sie niedobrze ? Ty jak narazie wyzwales kilku powazanych uzytkownikow forum od lizodupow i nie uargumentowales w zaden sposob swojego zdania. No poza tym, ze masz kumpli swojego pokroju, co nie swiadczy dobrze ani o tobie (bo wylecieli z forum i napewno nie bez powodu), ani ty o kumplach dobrze nie swiadczysz wypowiadajac sie w taki sposob w jaki to robisz.

kekeke.... widzisz ja pisze co mysle... a Ty co myslisz? ze opa dostaniesz za do ze hmmm... no wlasnie... wielki ROTFL dla Ciebie kolego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bLaSterD - i co z tego cytatu wynika ?? Że Lisek jest niby Lama, Wielka Lama czy Może Ultra Lama. Zacznij żalić się na innym forum. Swoje problemy wyładuj np. na komputerze. Rozumiem, że Ci Soltek nie chce biegać na FSB 166MHz, ale to jeszcze chyba nie powód, żeby wyzywać ludzi od lam czy lizodupów.

To nie wina solteka a raczej hdd... jak odblokuje mnożnik to spox bedzie 166 ;) a ten soltek to cool płyta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po tym calym wystepie kolegi B. chyba nie bede juz najbardziej nielubianym userem :)  sweet 

Kretynski ten temacik caly :(

ja zawsze lubilem twoje dynamiczne odpowiedzi/wypowiedzi nie rozumiem czemu uwazasz sie za nielubianego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolega B. sie powinein przeniesc na forum odpowiadajace jego poziomowi ! 

A mianowicie http://dziewczyna.redakcja.pl/forum/index.asp

Mam sie powołać tam na ciebie liebro...? bo chyba cie tam znają... hmmm widzisz nie znalem tego adresu... a ciekawe skąd ty znasz... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze i stronka troche ostatnio "zwolnila" ale takie topic'i na pewno jej nie pomoga :evil: . Mam tylko nadzieje ze tego typu dyskusje nie beda sie pojawiac na tweak'u. Po co w ogole ludzie zaczynaja takie bzdurne tematy??? Jak komus sie na tweak'u nie podoba to nikt go tu nie trzyma na sile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie wina solteka a raczej hdd... jak odblokuje mnożnik to spox bedzie 166 ;) a ten soltek to cool płyta :D

a takżeś klnął na nią :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze i stronka troche ostatnio "zwolnila" ale takie topic'i na pewno jej nie pomoga :evil: . Mam tylko nadzieje ze tego typu dyskusje nie beda sie pojawiac na tweak'u. Po co w ogole ludzie zaczynaja takie bzdurne tematy??? Jak komus sie na tweak'u nie podoba to nikt go tu nie trzyma na sile.

no wlasnie jako tako sie poprawilo z speedem foruma :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No stary... nabij sobie postów powtarzając to co było wyżej... bedziesz mogł poszpanować przed kumplami z przedszkola...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie panowie, powiem tak - blasterd wypowiedzial sie , powiedzial to co mysli i nie bal sie tego w przeciwienstwie do nie ktorych (nazywanych lizy[gluteus maximus]mi, kazdy wie o kogo chodzi) B. ma racje tweak po[gluteus maximus]da i jedyne co go trzyma to forum zacytuje wam wupowiedz mojego kumpla: ''Lisek odgrzewa newsy z inncyh serwisow komputerowych a potem nic nie robi przez tydzien'' troche w tym prawdy i wy nazywacie to ciezka praca hehehe w tym przyapdku B. ma racje no to narazie tyle przemyslcie to....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o ten "cudny watek" to zgadzam sie z bLasterD'em tylko w jednej kwastii - ze soltek to cool plyta :) Reszty nie komentuje bo nie warto.

Ciebie nie obraze bo jestes ok... :P heh...

Tak jasne :) Przyznaj sie ze sie boisz lomotu :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dżizysss... Blaster jak niechce Ci się "lizać [gluteus maximus] Liskowi" (LOL) T wyp.. ech, to możesz zmienić forum 8O :? Nie przeczytalem calego topica bo by mi ręce opadly, ale normalnie nierozumiem Cię, ile ty masz lat?? Nikt tu sie nie podlizuje Liskowi, no bo POMYŚL poco :roll: Jak komuś niepasuje to niemusi tu zaglądać, a Ty prubujesz niewiadomo co z siebie zrobić. Przypomina mi się ten klaun Lepper, on tesz nadaje się do cyrku. lol. Ash slów brak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe :) Rzekłbym "zanim założysz nowy temat użyj opcji SZUKAJ" :lol:.

Tym postem dałeś tylko przykład kim sam jesteś... Możesz mi wyjaśnić co ci sie we mnie nie podoba? Jeżeli będzie to tylko możliwe poprawie się specjalnie dla ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...