Szymoon Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 kekeke.... widzisz ja pisze co mysle... a Ty co myslisz? ze opa dostaniesz za do ze hmmm... no wlasnie... wielki ROTFL dla Ciebie kolego...Opa ? za duzo siedzisz na ircu dziecko, zreszta wlasnie widac ten poziom. A skoro ty myslisz jak piszesz, to szkoda mi ciebie. Co do twojego ulubionego slowa - nie byles czasem na kursie dla menagerow - tam ciagle o tym mowa no i pewnie weszlo ci w nawyk Nie nazywaj mnie kolega, bo mi wstyd przynosisz. Jesli mialbys chodz troche oleju w glowie, to umialbys spojrzec na to co napisales z dystansem, a jesli tego oleju nie masz to ja ci powiem. Zachowales sie ja 12 latek (bez obrazy dla 12 latkow), ktorego koledzy z piaskownicy zostali z niej wyrzuceni, za obsypywanie piaskiem innych. Ale idz, dalej sobie wyzywaj wszystkich, pewnie naprawde myslisz, ze to ty masz jedyne i sluszne zdanie - szkoda mi ciebie. Jak zmadzejesz/podrosniesz/dojrzejesz to tez ci bedzie glupio. Bedzie ci okropnie glupio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ??? Kaeres wyleciał ???? chyba to przespałem :lol: dlaczego go wywalili, przecież był jednym z lepszych forumowiczów. Co prawda był za mocno za Intelem :lol: , ale to przrcież nic złego. Napiszcie za co go wywalili, bo chyba jego ostatnie posty zostały usunięte. Jednak to prawda, że lisek usuwa najbardziej wartościowych forumowiczów, co prawda zwykle tacy budzą pewne kontrowersje, ale żeby zaraz ban. ...no stary tu masz racje ''lisek usuwa najbardziej wartościowych forumowiczów, co prawda zwykle tacy budzą pewne kontrowersje, ale żeby zaraz ban'' tacy goscie sa the best... ale tacy najczescie wylatuja:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ??? Kaeres wyleciał ???? chyba to przespałem :lol: dlaczego go wywalili, przecież był jednym z lepszych forumowiczów. Co prawda był za mocno za Intelem :lol: , ale to przrcież nic złego. Napiszcie za co go wywalili, bo chyba jego ostatnie posty zostały usunięte. Jednak to prawda, że lisek usuwa najbardziej wartościowych forumowiczów, co prawda zwykle tacy budzą pewne kontrowersje, ale żeby zaraz ban. Napewno Kaeres mial najwiecej postow na tym Forum :) , reszte bym przemilczal , pozatym to Liska sprawa co zrobil z tym uzytkownikiem . Jak znam zycie to pewnie pogadal sobie Kaeres prywatnie i sobie chlopaki wyjasnili . Pozatym ludzie po raz trzeci mowie jak wam sie nie podoba stworzcie wlasne Forum, a ja wtedy wejde do was na stronke i sie chetnie wypowiem . Kazdy taki madry , to niech napisze z pare newsow dziennie , zalatwi providera , pilnuje porzadku , a do tego czyta takie posty. Przeciez nikt tu nikogo nie trzyma . BTW powiedz Lisq czy Kaeres wroci na Forum ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 A pamietacie te niesmaczne fotki przez ktore wylecial Tristan ?? Malo sie wtedy niepochewcilem :) Za ten wybryk ban sie nalezal,malo tego trzeba bylo mu zabrac kompa i kupic GAMEBOY'a :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ...no stary tu masz racje ''lisek usuwa najbardziej wartościowych forumowiczów, co prawda zwykle tacy budzą pewne kontrowersje, ale żeby zaraz ban'' tacy goscie sa the best... ale tacy najczescie wylatuja:( Hmmm nie wiem ktos ty , jaki miales poprzednio nick ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 A pamietacie te niesmaczne fotki przez ktore wylecial Tristan ?? Malo sie wtedy niepochewcilem :) Za ten wybryk ban sie nalezal,malo tego trzeba bylo mu zabrac kompa i kupic GAMEBOY'a :P Tego to mi wogule nie zal , chociaz mial wiedze niezla . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Dla mnie tego typu tematy nie maja sensu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ...no stary tu masz racje ''lisek usuwa najbardziej wartościowych forumowiczów, co prawda zwykle tacy budzą pewne kontrowersje, ale żeby zaraz ban'' tacy goscie sa the best... ale tacy najczescie wylatuja:( Hmmm nie wiem ktos ty , jaki miales poprzednio nick ? hmy... powiem ci tak znam kilku tych ''wartosciowych forumowiczow'' czy jak kto tam woli i znam ich wybryki a na forum siedze od niedawna, a nick mam od wielu lat taki jaki mam..... to tyle :) :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 No stary... nabij sobie postów powtarzając to co było wyżej... bedziesz mogł poszpanować przed kumplami z przedszkola...1. nic nie powtarzam tylko wyrazam swoja opinie na ten temat (za to ty caly czas pleciesz te same bzdury) 2. nie zalezy mi na nabijaniu postow, chce tylko ukazac BEZSENS tej dyskusji 3. z poziomu twoich wypowiedzi wynika ze to ty jestes na poziomie przedszkola (samo zalozenie takiego topic'u o tym swiadczy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Co do Kaeresa, dałem mu bana za konkretne rzeczy - chłopak się zdenerwował i mi pisał dziwne rzeczy po priv - inaczej mówiąc kpił sobie ze mnie (delikatnie mówiąc) niestety :( Później poprosiłem reed'a o zamieszczenie ankiety czy zdjąć Kaeresowi bana (na forum dla moderatorów) i głosy przesądziły o jego losie - więc nie była to moja zachcianka. A co do znerwicowanego kolegi blasterda, czy jak mu tam. Tutaj nie ma reżimu, ale każdy ma prawo do swojego zdania. Mocno jednak działa mi na nerwy, jeżeli jeden drugiego próbuje obrażać a ty obrażasz mnie tym postem, w takich sytuacjach zazwyczaj daje bany bo za przeproszeniem palantów tutaj trzymać nie będe - jeżeli chcesz sobie pokrzyczeć, albo porobić inne dziwne rzeczy to ja cie tutaj wpuszczac nie będe. Chcę, aby to było forum dla overclockerów (i nie tylko) najlepsze w tym kraju. Nie życzę sobie tutaj tak kretyńskich ankiet (bo inaczej tego określić nie można). Wkurzają mnie też twoje teksty, jeżeli ktoś ma inne zdanie niż ty na mój temat - od razu leci mięso... a to normalne nie jest. Co do newsów, niestety niezależne odemnie :( Tweak mi tak działa że szkoda gadać, rusza w nocy a wtedy ja zazwyczaj śpie - zaraz to wyjaśnie na głównej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Heh... mieso leci tylko na lizodupow lisQ... zauwaz ze np. grooby nie zostal zbluzgany, viper tez nie... i kilku innych rowniez nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ??? Kaeres wyleciał ???? chyba to przespałem :lol: dlaczego go wywalili, przecież był jednym z lepszych forumowiczów. Co prawda był za mocno za Intelem :lol: , ale to przrcież nic złego. Napiszcie za co go wywalili, bo chyba jego ostatnie posty zostały usunięte. Jednak to prawda, że lisek usuwa najbardziej wartościowych forumowiczów, co prawda zwykle tacy budzą pewne kontrowersje, ale żeby zaraz ban. ...no stary tu masz racje ''lisek usuwa najbardziej wartościowych forumowiczów, co prawda zwykle tacy budzą pewne kontrowersje, ale żeby zaraz ban'' tacy goscie sa the best... ale tacy najczescie wylatuja:( Kogo masz na mysli ??? 8O Moze jakies konkrety ??? (pomijajac Kaeresa) A BTW, Lisek kasuje forumowiczow po konsultacji z reszta aminow i moderatorami, nie sam, ot tak dla wlasnego widzimisie. Coś tu szkrobne tyz... Ja to widze tak: Lisek przegina z banami i tyle pan na włościach phii... Czytaj powyzej. BTW , jakiej to olbrzymiej ilosci bananow sie doliczyles ??? hmy... powiem ci tak znam kilku tych ''wartosciowych forumowiczow'' czy jak kto tam woli i znam ich wybryki a na forum siedze od niedawna, a nick mam od wielu lat taki jaki mam..... to tyleKonkrety , konkrety 8O A tak BTW topicu : nie myslalem Blasterd ze prezentujesz az tak niski poziom. Smieszny jestes i prawie zal mi ciebie. Zamiast narzekac i robic tylko fermenty na forum, zrobilbys cos zeby bylo lepsze, ale po co ? narzekac latwiej nie ? IMHO to palanciarstwo do kwadratu. I nie probuj mnie nazywac dupolizem, naprawde nie radze :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Jakbym byl moderatorem to ten topic juz dawno bylby caly skasowany, a ty siedzialbys z banem.Tu sie mylisz bo będąc moderatorem z tego co mi wiadomo nie możesz dawać bananów. Moderatorzy tego nie mogą robić (brak uprawnień)! :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Ehhh... poziom poziomem... a nie uwazasz ze root87 byl wartosciowy..? albo Tristan...? (prawda przegial z ta fotka ale to nie kasowanie konta tylko tymczasowy ban sie nazlezy... ) Kaeres... jest naszym symbolem ;) bo dostal bana bez powodu.. Ja jeszcze bana nie dostalem... hmmm ale jak sie ten topic askonczy to pewnie bedzie ban na ip... ale nie martwcie sie... cala pula pro futuro to 255 ipkow.. a nie zbanujecie calych katowic... :P To tyle... ja ten topic tym zakoncze... dowiedzialem sie kto jest lizodupem... ;) a lisek zachowal sie jak narazie calkiem spox... nawet sie specjalnie nie wkurzyl... i pzdr dla Groobego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Coś tu szkrobne tyz... Ja to widze tak: Lisek przegina z banami i tyle pan na włościach phii... pomijając sprawe Tristana gosciu troche namieszał ale szkoda ze go nie ma,(było9 barwnie), to z Kearesem to juz przesadził gosć był jaki był :wink: (ale chyba lubił to forum ). Panuje tu dyktatura i tyle. Lisek mógł pokazać ze stoi ponad tym i zachować sie jak przystało na jego pozycje wtedy byłby szanowany a tak ....... Sprawa Newsów ....jest bidnie to fakt ktorego sie nie da ukryć, niestety(ale nie tylko Lisek powinien pisać Newsy sam nie wyrobi i napewno nie można mieć sieł żęby to wszystko utrzymać w ryzach(chętni by byli wierze w to). Co do kasy...niech ma chłop i tyle!!!! za robote powinno sie dostać kase i think PS: Każdy sam potrafi ocenić co jest inteligentną wypowiedzią, a jesli Lisku bedziesz dawał bana za byle <span style="color:red;">[ciach!]</span>o to TWEAK straci najważniejsza zalete wierz mi. A kto jest idiotą i lamą to my ocenimy 8) Taka obiektywna krytyka :idea: NO chyba nie wiesz wszystkiego... Osoba pisząca na forum jako Fach to oczywiście Tristan (i jakoś piszę choć tamto konto mu zbanowali). A poleciał za to że przegiął, ale teraz się poprawił i czasem się tu pojawia Kaeres głównie konkretne głupoty pisał, ale nie przez nie poleciał (ani za swoją WIELKĄ miłość do Intela i nvidii), tylko przez to co napisał do Liska na priva. I tak jak napisał Lisek Kaeres poległ w ogólnym głosowaniu rządzących... Jeszcze z tych co polecieli to był Flowerman (a co najciekawsze jest teraz na forum osoba zalogowana o tym nicku i módlmy się aby to nie był on) Roota też pamiętam i poleciał przez samego siebie bo nie umiał się powstrzymać, a dodatkowo Lisek miał chyba zły dzień (co wcale nei znaczy że ban był nei zasłużony) A jeszcze przypomniało mi się o jednym bananie i to chyba jedynym niezasłużonym. Dostał go kolega Tristana z ksywką ...Xp (niestety nie pamiętam dokłądnie) i choć go później zdjęto ten nie pojawił się już na forum..., a potem przez to Tristan się baardzo wkurzał Mnie też nie raz bananem Lisek straszył ale ja się poprawiłem :D Co prawda Lisek mógłby bardziej przestrzegać zasad które ustala na forum, bo wtedy choć trochę większy byłby porządek. Jak mu to kiedyś wypomniałem pisał ogłoszenie o sprzedaży grafy jak się nie mylę i obiecał zdjąć je po 1 dniu a wisiało ponad 2. Chodzi o ZASADY!!! Albo ich wszyscy przestrzegają albo nie! A to że to forum Lisek założył to wg mnie i on powinien ich przestrzegać. A co do robienia forum z giełdy, to może albo ktoś wrzuca swe ogłoszenie do profila (i/lub na giełdę rzecz jasna) albo jego topic od razu leci do kosza i tyle!!! A tak wg mnie to za mało jest moderatorów na forum by przy takiej liczbie userów utrzymywać jaki taki porządek... A znalazałem. Tą osobą - ofiarą jedynego nie słusznego banana (oczywiście to moje zdanie) - był Kacper_ExPC uff. Ale się rozpisałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Mnie wkurza ban dla Kaeres'a, więc chciałbym dokładnie wiedzieć za jaki text poleciał. IMHO bany powinny być rozdawane tylko za to co pisze się publicznie, a nie na privie. Ewentualnie pokazać reszcie co koleś pisze i wtedy wspólnie osądzić. BTW a co z Pinkas'em?? On też jakiś czas temu bana czasowego dostał i choć ban powinien być już zdjęty jakoś go na forum nie widzę. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Z ankiety juz wynika ze lisek jest lama :>, wiec nie bede juz tego pisal :] . Co do Facha to Tris ma zablokowane konto (hyba). A co do tweak.pl to rzeczywiscie po[gluteus maximus]da, malo newsow a co dopiero mowic o jakis reckach albo czyms innym. A forum wcale nie nalezy do liska tylko do nas, i sam lisek guwno by mial a nie forum. Co prawda lisek tu rzadzi ale co tam. A tak naprawde to lisek guwno by mial bez marco ktory robi wszystko, poczynajac od php po jezdzenie po polsce w sprawie zalatwiania serwerow dla tweak.pl. Lisek nic by sam nie zrobil bo jest lama(nie mowie tego zeby go urazic po prostu stwierdzam fakt, przykry fakt :{. Na koniec tekst od Tristana kierowany do Liska "Internet sobie przejżyj wyobraz sobie taki maly pokoj w jednym z wielu bloków gdzie przy komputerze dwoch tlumowków jeden bardziej w szoku od drugiego kopani w dupe od malego przez rowiesników pora na zamste sflustorwanych lamuśników kazdy jest mocny w gelbie prowokatorem kiedy sie schowa za monitorem inkognito ubliza wszystkim tym co kiedy wieczorem chodzi ulicą nie ma odwagi spojrzec w oczy , jest woznicą dopiero wtedy gdy komputer wlaczy." Tekst z piosenki Mor.W.A ulica Przekaz. Pozdrowienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Z ankiety juz wynika ze lisek jest lama :>, wiec nie bede juz tego pisal :] . Co do Facha to Tris ma zablokowane konto (hyba). A co do tweak.pl to rzeczywiscie po[gluteus maximus]da, malo newsow a co dopiero mowic o jakis reckach albo czyms innym. A forum wcale nie nalezy do liska tylko do nas, i sam lisek guwno by mial a nie forum. Co prawda lisek tu rzadzi ale co tam. A tak naprawde to lisek guwno by mial bez marco ktory robi wszystko, poczynajac od php po jezdzenie po polsce w sprawie zalatwiania serwerow dla tweak.pl. Lisek nic by sam nie zrobil bo jest lama(nie mowie tego zeby go urazic po prostu stwierdzam fakt, przykry fakt :{. Na koniec tekst od Tristana kierowany do Liska "Internet sobie przejżyj wyobraz sobie taki maly pokoj w jednym z wielu bloków gdzie przy komputerze dwoch tlumowków jeden bardziej w szoku od drugiego kopani w dupe od malego przez rowiesników pora na zamste sflustorwanych lamuśników kazdy jest mocny w gelbie prowokatorem kiedy sie schowa za monitorem inkognito ubliza wszystkim tym co kiedy wieczorem chodzi ulicą nie ma odwagi spojrzec w oczy , jest woznicą dopiero wtedy gdy komputer wlaczy." Tekst z piosenki Mor.W.A ulica Przekaz. Pozdrowienia. Koles to idz z tego Forum(Plizz ) stworz nowe( chyba Lama nie jestes ?) , nikt tu ciebie nie trzyma . I nie wypowiadaj sie na Innych Forumowiczow . Kim ty jestes zeby Liska osadzac , jak ty jestes taki przedsiebiorczy to zrob taka strone i ie buduj juz tego Forum bo ci nie wychodzi ( co za palka ) . Lisek jest jaki jest , ale przynajmniej umnie kulture zachowac , macie jakies problemy do Liska to nie pierdzielcie jakis farmazonow na jego Forum tylko pokzacie co potraficie na wlasnej witrynie . A odosnie tego cytatu z piosenki , rozumiem ze Tlumocy to wy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Koles to idz z tego Forum(Plizz ) stworz nowe( chyba Lama nie jestes ?) , nikt tu ciebie nie trzyma . I nie wypowiadaj sie na Innych Forumowiczow . Kim ty jestes zeby Liska osadzac , jak ty jestes taki przedsiebiorczy to zrob taka strone i ie buduj juz tego Forum bo ci nie wychodzi ( co za palka ) . Lisek jest jaki jest , ale przynajmniej umnie kulture zachowac , a Tristan i cala ekipa z Irca to jakies zaklopotane gnoje . A odosnie tego cytatu z piosenki , to chyba o was ?? Swiete slowa Polecam frazira :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Koles to idz z tego Forum(Plizz ) stworz nowe( chyba Lama nie jestes ?) , nikt tu ciebie nie trzyma . I nie wypowiadaj sie na Innych Forumowiczow . Kim ty jestes zeby Liska osadzac , jak ty jestes taki przedsiebiorczy to zrob taka strone i ie buduj juz tego Forum bo ci nie wychodzi ( co za palka ) . Lisek jest jaki jest , ale przynajmniej umnie kulture zachowac , a Tristan i cala ekipa z Irca to jakies zaklopotane gnoje . A odosnie tego cytatu z piosenki , to chyba o was ?? Swiete slowa Polecam frazira :lol: Hie dokladine idz Kaloryfer , zbudowac tam Forum , i masz newsy zajebiste i testy sa , a stad za przeproszeniem spadaj bo przeciez tu sie tobie nie podoba , tylko co tu caly czas robisz >???? . Zawsze sa dwie strony medalu , ale jak macie cos do Liska to sie zachowajcie jak ludzie ktorych mozna uszanowac , a nie jak jakies dzieci . Napiszcie co wam takiego zroibil i tyle( Ja osobiscie Tristana bym banowal za wiele rzeczy nie tylko za zdjecia ) . Widze ze wasze problemy sprowadzaja sie tylko i wylacznie do banow dla paru kolegow , a prawda jest taka ze jezeli ci ludzie napisali by do Liska ze chca wrocic na Forum a nie zgrywali kozakow , ktorzy juz ze zdjecia wygldaja na debila zlosnika , napewno by na nie wrocili . Postawcie sie w roli Liska , ciekawe jak ty bLaSterD palko bys Forum prowadzil i czy bys bana chociaz jednego nie sprzedal . A potem koles by tobie kiszki robil , pomysl logiczine zrobiles ankiete od debila dla debili tylko w jedna strone , dzieki czemu widac ze jeszcze guupiutki jestes i nie bardzo da sie tobie cos powiedziec . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Co do Facha to Tris ma zablokowane konto (hyba).Jako Tristan to może ma ale jako Fach pisał i nawet zaznaczył że to Tristan w podpisie i nie było problemów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Mnie wkurza ban dla Kaeres'a, więc chciałbym dokładnie wiedzieć za jaki text poleciał. IMHO bany powinny być rozdawane tylko za to co pisze się publicznie, a nie na privie. Ewentualnie pokazać reszcie co koleś pisze i wtedy wspólnie osądzić. BTW a co z Pinkas'em?? On też jakiś czas temu bana czasowego dostał i choć ban powinien być już zdjęty jakoś go na forum nie widzę. Pozdrawiam. Wybacz ale jeśli ktoś ci za przeproszeniem nasra na wycieraczkę to też pytasz sąsiadów czy dalej może być u ciebie gościem mile widzianym i go często do siebie zapraszasz bo tak chcą sąsiedzi??? A Lisek jest tu jak właściciel mieszkania i on tu będzie rządził(co dla mnei jest naturalne)! On tu ustala zasady a nie my, więc trzeba się po prostu dostosować. Jedyne to co czego można mieć zastrzeżenie to powinien napisać że ktoś tam dostał banana i za co (np. jakieś cytaty z priva lub innego źródła), ale to on powinien o tym zadecydować czy ktoś poleci czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Mnie wkurza ban dla Kaeres'a, więc chciałbym dokładnie wiedzieć za jaki text poleciał. IMHO bany powinny być rozdawane tylko za to co pisze się publicznie, a nie na privie. Ewentualnie pokazać reszcie co koleś pisze i wtedy wspólnie osądzić. BTW a co z Pinkas'em?? On też jakiś czas temu bana czasowego dostał i choć ban powinien być już zdjęty jakoś go na forum nie widzę. Pozdrawiam. Wybacz ale jeśli ktoś ci za przeproszeniem nasra na wycieraczkę to też pytasz sąsiadów czy dalej może być u ciebie gościem mile widzianym i go często do siebie zapraszasz bo tak chcą sąsiedzi??? A Lisek jest tu jak właściciel mieszkania i on tu będzie rządził(co dla mnei jest naturalne)! On tu ustala zasady a nie my, więc trzeba się po prostu dostosować. Jedyne to co czego można mieć zastrzeżenie to powinien napisać że ktoś tam dostał banana i za co (np. jakieś cytaty z priva lub innego źródła), ale to on powinien o tym zadecydować czy ktoś poleci czy nie Fajny przykład :). I sporo w tym racji. Ale ja (i pewnie nie tylko ja)bardzo bym chciał zobaczyć co takiego strasznego napisał Kaeres że od razu poleciał :?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Mnie wkurza ban dla Kaeres'a, więc chciałbym dokładnie wiedzieć za jaki text poleciał. IMHO bany powinny być rozdawane tylko za to co pisze się publicznie, a nie na privie. Ewentualnie pokazać reszcie co koleś pisze i wtedy wspólnie osądzić. BTW a co z Pinkas'em?? On też jakiś czas temu bana czasowego dostał i choć ban powinien być już zdjęty jakoś go na forum nie widzę. Pozdrawiam. Wybacz ale jeśli ktoś ci za przeproszeniem nasra na wycieraczkę to też pytasz sąsiadów czy dalej może być u ciebie gościem mile widzianym i go często do siebie zapraszasz bo tak chcą sąsiedzi??? A Lisek jest tu jak właściciel mieszkania i on tu będzie rządził(co dla mnei jest naturalne)! On tu ustala zasady a nie my, więc trzeba się po prostu dostosować. Jedyne to co czego można mieć zastrzeżenie to powinien napisać że ktoś tam dostał banana i za co (np. jakieś cytaty z priva lub innego źródła), ale to on powinien o tym zadecydować czy ktoś poleci czy nie Fajny przykład :). I sporo w tym racji. Ale ja (i pewnie nie tylko ja)bardzo bym chciał zobaczyć co takiego strasznego napisał Kaeres że od razu poleciał :?. Latwo sie domyslec :) znajac jego wypowiedzi z Forum . pozatym szkoda mi Kaeresa bo po nim bylo widac ze sie zminil troche patrzac na jego posty z poczatku bytowania na Forum . Tyle ze chlopak nie wytrzymal i sie na Privie wyrzyl pewnie, a szkoda . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Mnie wkurza ban dla Kaeres'a, więc chciałbym dokładnie wiedzieć za jaki text poleciał. IMHO bany powinny być rozdawane tylko za to co pisze się publicznie, a nie na privie. Ewentualnie pokazać reszcie co koleś pisze i wtedy wspólnie osądzić. BTW a co z Pinkas'em?? On też jakiś czas temu bana czasowego dostał i choć ban powinien być już zdjęty jakoś go na forum nie widzę. Pozdrawiam. Wybacz ale jeśli ktoś ci za przeproszeniem nasra na wycieraczkę to też pytasz sąsiadów czy dalej może być u ciebie gościem mile widzianym i go często do siebie zapraszasz bo tak chcą sąsiedzi??? A Lisek jest tu jak właściciel mieszkania i on tu będzie rządził(co dla mnei jest naturalne)! On tu ustala zasady a nie my, więc trzeba się po prostu dostosować. Jedyne to co czego można mieć zastrzeżenie to powinien napisać że ktoś tam dostał banana i za co (np. jakieś cytaty z priva lub innego źródła), ale to on powinien o tym zadecydować czy ktoś poleci czy nie Troszkę źle to ująłeś. Owszem, Lisek jest właścicielem mieszkania, ale my nie jesteśmy sąsiadami, tylko również jego gośćmi i może na się niepodobać, że wywala się kogoś, z kim właśnie rozmawialiśmy. Owszem, Lisekma do tego prawo, ale jak mu za przeproszeniem nasra na wycieraczkę, my chcemy zobaczyć to za przeproszeniem <span style="color:red;">[ciach!]</span>o :lol: (Rety, ale to brzmi - żeby nikt źle nie kojarzył, to chcemy zobaczyć za co wyleciał Kaeres). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 No to na koniec jeszcze ja dorzuce swoje : Lisek jest ogólnie wporządku, ci co dostali bany, to oczywiście należały im się, z wyjatkiem karesa (nie znam dokładnego powodu). Mi też sie zdarzyło raz dostać banana, prawie słusznie, był to banan trzydniowy i oczywiście Lisek zapomniał mi go zdjąć :evil: Musiałem sie upominać Ale tak ogólnie jest spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ale wy tu macie zabawne forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chyba wystarczy ;) Board frazpc jest dużo lepszy , poważniejszy itp itd :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ale wy tu macie zabawne forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chyba wystarczy ;) Board frazpc jest dużo lepszy , poważniejszy itp itd :P Ta tam to juz wogule nuda , nawet 2 minuty tam usiedziec sie nie da . Do tego Vegeta :) , mega LOL . A jak widzisz to jest osla laczka , a powaznych postow szukaj na Hardware . Az sie przejde tam , zobacze co w wielkim swiecie slychac . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Próbowałem się powstrzymać ale nie mogę!!! : 1. Mam pytanie: Zakładając hipotetycznie gdyby któryś z wyzywających Liska ludzi założył dajmy na to knajpę i ciągle by mu przychodził gościu, upijał się robił burdy itp. to nawet byście się chwili nie zastanawiali nad jego wywaleniem i zakazem wstępu... 2. Dla tych, którzy piszą że to dzięki nim istnieje to forum: - "... ludzie przychodzą i odchodzą..." - "... nikt nie jest niezastąpiony..." Wy tylko możecie się tu wypowiadać - mówiąc dobitniej pozwolono wam wyrazić swoje opinie i podzielić się wiedzą... Wogóle ten topic jest bezproduktywny i bez sensu Na prawdę nie mogę zrozumieć co niektórzy mają do Liska :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Na ten topic można popatrzeć z socjologicznego punktu widzenia. Średnio powstaje taki tutaj raz na 3 miesiące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...