Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Kaeres dostał bana za nie wiem co, za to że napisał jak podrkęcili 9000pro tak że kładł 8500le NIE kręconego... cały topic tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=120...ghlight=9000pro a przytocze "słynny" text liska Kaeres napisał: Pozalowania godna dyskusja z Wami. Jak tam sobie chcesz, ale ja Ciebie ponownie zapraszam dopiero w środę z rana na to forum. przeczytajcie i powiedzcie swoje, ja powiem jedno - ten ban był za nic, gorsze texty leciały - i nikt bana nawet na 1 dzień nie dostał. Czemu on dostał??? Bo nie "lizał" nikomu [gluteus maximus]??? Zarombiście, nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 A co do tweak.pl to rzeczywiscie po[gluteus maximus]da, malo newsow a co dopiero mowic o jakis reckach albo czyms innym. A forum wcale nie nalezy do liska tylko do nas, i sam lisek guwno by mial a nie forum. Co prawda lisek tu rzadzi ale co tam. A tak naprawde to lisek guwno by mial bez marco ktory robi wszystko, poczynajac od php po jezdzenie po polsce w sprawie zalatwiania serwerow dla tweak.pl. Lisek nic by sam nie zrobil bo jest lama(nie mowie tego zeby go urazic po prostu stwierdzam fakt, przykry fakt :{.No tak, ja tutaj przecież nie mam nic do gadania. Newsy same sie piszą, artykuły też... Stary, skad ty sie urwałeś? Gwarantuje ci że takie teksty w stosunku do mnie i kogokolwiek innego na tym forum NIE będą tolerowane. Na koniec tekst od Tristana kierowany do Liska "Internet sobie przejżyj wyobraz sobie taki maly pokoj w jednym z wielu bloków gdzie przy komputerze dwoch tlumowków jeden bardziej w szoku od drugiego kopani w dupe od malego przez rowiesników pora na zamste sflustorwanych lamuśników kazdy jest mocny w gelbie prowokatorem kiedy sie schowa za monitorem inkognito ubliza wszystkim tym co kiedy wieczorem chodzi ulicą nie ma odwagi spojrzec w oczy , jest woznicą dopiero wtedy gdy komputer wlaczy." To o Tristanie? Bo na to mi wygląda, on tutaj najbardziej bluzgał. Ja nikogo nie obrażam, a na pewno nie robie tego bezpodstawnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Kaeres dostał bana za nie wiem co, za to że napisał jak podrkęcili 9000pro tak że kładł 8500le NIE kręconego...A ten cytat to już pominąłeś, tak? "Mnie tam Wasz radki kolo pyty lataja." Za to on dostał bana (choć po części też za wcześniejsze wybryki). Czasowy, bo uważałem że stały to za dużo jak za takie małe wykroczenia - ale potem zaczęło się z nim na priv i dlatego ban został założony na stałe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Na ten topic można popatrzeć z socjologicznego punktu widzenia. Średnio powstaje taki tutaj raz na 3 miesiące. I ma najwiekszy przyrost odwiedzin na godzine :) juz prawie 2 tys od wczoraj :) . Ten temat oczywiscie jest pomylka , ale jezeli by go lepiej koles zredagowal , to moze bysmy normalnie porozmawiali o tych banach . Jednak widac znowu musial sie taki powalony temat rozwinac . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Kaeres dostał bana za nie wiem co, za to że napisał jak podrkęcili 9000pro tak że kładł 8500le NIE kręconego...A ten cytat to już pominąłeś, tak? "Mnie tam Wasz radki kolo pyty lataja." Za to on dostał bana (choć po części też za wcześniejsze wybryki). Czasowy, bo uważałem że stały to za dużo jak za takie małe wykroczenia - ale potem zaczęło się z nim na priv i dlatego ban został założony na stałe. Ja tez sie Lisku troche przyczepie do tego bana , zreszta ta klutnia zostala spowodowana chyba przez jednego z Moderatorow , o ile pamietam . Natomiast wiedzialem ze jak dasz bana Kaeresowi , to on nie wroci na nasze Forum , tylko bedzie na priva atakowal . Ciekaw jestem czy wogule juz nie odwiedza Forum , a jak odwiedza i to czyta , to niech nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>li guupot , tylko sie przeprosi i wraca . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Lisq cos najezdzaja na ciebie ;P Nie daj sie ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Ciekaw jestem czy wogule juz nie odwiedza Forum , a jak odwiedza i to czyta , to niech nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>li guupot , tylko sie przeprosi i wraca .Jak dostal bana na ip to nie czyta ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Kaeres dostał bana za nie wiem co, za to że napisał jak podrkęcili 9000pro tak że kładł 8500le NIE kręconego...A ten cytat to już pominąłeś, tak? "Mnie tam Wasz radki kolo pyty lataja." Za to on dostał bana (choć po części też za wcześniejsze wybryki). Czasowy, bo uważałem że stały to za dużo jak za takie małe wykroczenia - ale potem zaczęło się z nim na priv i dlatego ban został założony na stałe. Mnie tam Wasz radki kolo pyty lataja. Mowie tylko, ze fajnie go wykrecili. moim zdanien druga cześć tego zdania całkowicie zmienia znaczenie pierwszego. Po za tym to po następnym poście dostał bana, a nie potym. no ale jak admin twierdzi, to reszta ma sie podpożądkować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Kaeres dostał bana za nie wiem co, za to że napisał jak podrkęcili 9000pro tak że kładł 8500le NIE kręconego...A ten cytat to już pominąłeś, tak? "Mnie tam Wasz radki kolo pyty lataja." Za to on dostał bana (choć po części też za wcześniejsze wybryki). Czasowy, bo uważałem że stały to za dużo jak za takie małe wykroczenia - ale potem zaczęło się z nim na priv i dlatego ban został założony na stałe. Ja tez sie Lisku troche przyczepie do tego bana , zreszta ta klutnia zostala spowodowana chyba przez jednego z Moderatorow , o ile pamietam . Natomiast wiedzialem ze jak dasz bana Kaeresowi , to on nie wroci na nasze Forum , tylko bedzie na priva atakowal . Ciekaw jestem czy wogule juz nie odwiedza Forum , a jak odwiedza i to czyta , to niech nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>li guupot , tylko sie przeprosi i wraca . tak sie składa że gadałem z nim na chacie, i jak polewałem z tego jak reed potraktował jednego gostka (taki rysuneczek) to napisał żebym mu opsiał co tam sie dzieje bo ma bana, także raczej nawet wejść tu nie może, ale chce. Wbrew temu co napisałem w topicu, po którym dostał bana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Kaeres dostał bana za nie wiem co, za to że napisał jak podrkęcili 9000pro tak że kładł 8500le NIE kręconego...A ten cytat to już pominąłeś, tak? "Mnie tam Wasz radki kolo pyty lataja." Za to on dostał bana (choć po części też za wcześniejsze wybryki). Czasowy, bo uważałem że stały to za dużo jak za takie małe wykroczenia - ale potem zaczęło się z nim na priv i dlatego ban został założony na stałe. Ja tez sie Lisku troche przyczepie do tego bana , zreszta ta klutnia zostala spowodowana chyba przez jednego z Moderatorow , o ile pamietam . Natomiast wiedzialem ze jak dasz bana Kaeresowi , to on nie wroci na nasze Forum , tylko bedzie na priva atakowal . Ciekaw jestem czy wogule juz nie odwiedza Forum , a jak odwiedza i to czyta , to niech nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>li guupot , tylko sie przeprosi i wraca . tak sie składa że gadałem z nim na chacie, i jak polewałem z tego jak reed potraktował jednego gostka (taki rysuneczek) to napisał żebym mu opsiał co tam sie dzieje bo ma bana, także raczej nawet wejść tu nie może, ale chce. Wbrew temu co napisałem w topicu, po którym dostał bana. Oka w takim razie moze zrobimy madrzejsza Ankiete , kto jest za tym zeby Kaeres mial zdjetego bana :) . Pozatym wracajac do tego tematu jak Lisek powiedzial , za wyrzuceniem glosowali moderatorzy a nie on( ciekawe czy ktos sie wylamal ) , wiec nie wiem czemu wszyscy do niego sie czepiaja . Nie wiadomo tez co powiedzial Kaeres na privie Liskowi , a napewno mily nie byl . Pozatym jak nie ma Kaeresa to nie ma sie z kim klucic , a NV30 tuz tuz :) i nowe proce AMD . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Kaeres dostał bana za nie wiem co, za to że napisał jak podrkęcili 9000pro tak że kładł 8500le NIE kręconego...A ten cytat to już pominąłeś, tak? "Mnie tam Wasz radki kolo pyty lataja." Za to on dostał bana (choć po części też za wcześniejsze wybryki). Czasowy, bo uważałem że stały to za dużo jak za takie małe wykroczenia - ale potem zaczęło się z nim na priv i dlatego ban został założony na stałe. Lisq jakiś mało wytrzymały się zrobiłeś :wink: :lol: .To ,ze kaeres jawnie wyraża swoje zdanie o radkach nie jest powodem żeby go banować. Ja tesh moge powiedzieć ,że mam w d... R8k5 bo mój Gf3ti200@Ti500 masakruje go w teście nature. Ati robi wydajne karty (R8k5 i R9k) ale w mało wymagających testach (3dmark ,q3) a np. codekreatures już miękkną jak masełko na słońcu. Zresztą prawda jest taka : każdy lubi to co ma :wink: ,tylko po co bronić tak ostro jednej 'słusznej' racji ?? Widze ,ze trzeba uważać co sie pisze bo większość zarządzających tym forum przerzuca sie na karty ATI :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Jak dostal bana na ip to nie czyta ;) moze kolega slyszal o proxy..... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Powiedzialem ze sie nie bede juz tutaj udzielal ale jak zwykle nie dotrzymam slowa. Moze i Kaeres niepotrzebnie dostal bana (mogl bys pozadne upomnienie) ale dostal go tylko na 2 dni mogl wrocic. Mogl tez jeszcze pogadac z Liskiem na privie i jakos sie dogadac zeby mu zdjal bana ale on wolal wyrzucic co mu lezy na sercu a nie dojsc do ugody albo przeczekac te 2 dni. Xan jestem za twoim pomyslem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 No tak, ja tutaj przecież nie mam nic do gadania. Newsy same sie piszą, artykuły też... Stary, skad ty sie urwałeś? Gwarantuje ci że takie teksty w stosunku do mnie i kogokolwiek innego na tym forum NIE będą tolerowane. i juz zdazyles to skonsultowac z pozostalymi moderatorami co? LOOOOOOOOOOOOL coz... kolejny ban, ktory skonsultowales z innymi..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 "] Jak dostal bana na ip to nie czyta ;) moze kolega slyszal o proxy..... :wink: slyszal, choc to nie jest skuteczne w 100%, ale ciesze sie ze tobie sie udalo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 slyszal, choc to nie jest skuteczne w 100%, ale ciesze sie ze tobie sie udalo ;) do tej pory dzialalo.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Powiedzialem ze sie nie bede juz tutaj udzielal ale jak zwykle nie dotrzymam slowa. Moze i Kaeres niepotrzebnie dostal bana (mogl bys pozadne upomnienie) ale dostal go tylko na 2 dni mogl wrocic. Mogl tez jeszcze pogadac z Liskiem na privie i jakos sie dogadac zeby mu zdjal bana ale on wolal wyrzucic co mu lezy na sercu a nie dojsc do ugody albo przeczekac te 2 dni. Xan jestem za twoim pomyslem. Jak wroce ze szkoly to zapodam ta ankiete , albo niech ktos inny doda . Tyle ze to od Liska bedzie zalezalo czy sciagnie Bana , i mysle ze jak beda jakies konkretne wyniki to sie zastanowi chociaz . Papatki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 A ten cytat to już pominąłeś, tak? "Mnie tam Wasz radki kolo pyty lataja." Za to on dostał bana (choć po części też za wcześniejsze wybryki). Czasowy, bo uważałem że stały to za dużo jak za takie małe wykroczenia - ale potem zaczęło się z nim na priv i dlatego ban został założony na stałe. no sorry, ale co kogo obchodzi korespondencja na privie?! bo chyba mnie(i nie tylko mnie) wasza prywatna "korespondencja kolo pyty lata" :wink: na forum cie nie obrazal wiec nie banuj go na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Kaeres dostał bana za nie wiem co, za to że napisał jak podrkęcili 9000pro tak że kładł 8500le NIE kręconego...A ten cytat to już pominąłeś, tak? "Mnie tam Wasz radki kolo pyty lataja." Za to on dostał bana (choć po części też za wcześniejsze wybryki). Czasowy, bo uważałem że stały to za dużo jak za takie małe wykroczenia - ale potem zaczęło się z nim na priv i dlatego ban został założony na stałe. Lisq jakiś mało wytrzymały się zrobiłeś :wink: :lol: .To ,ze kaeres jawnie wyraża swoje zdanie o radkach nie jest powodem żeby go banować. Ja tesh moge powiedzieć ,że mam w d... R8k5 bo mój Gf3ti200@Ti500 masakruje go w teście nature. Ati robi wydajne karty (R8k5 i R9k) ale w mało wymagających testach (3dmark ,q3) a np. codekreatures już miękkną jak masełko na słońcu. Zresztą prawda jest taka : każdy lubi to co ma :wink: ,tylko po co bronić tak ostro jednej 'słusznej' racji ?? Widze ,ze trzeba uważać co sie pisze bo większość zarządzających tym forum przerzuca sie na karty ATI :P Pochwal sie swoim wynikiem- ja mam srednio 58 fps, szczytowy moment to 88fps, a minimalnie 33 fps :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Więc chwale się :P : minimalnie to ok 31 fps ,max 61 fps śednio 53.5 fps Szczegóły : http://service.madonion.com/compare?2k1=4896845 Chyba nieźle jak na kompa na duronie 1.2 ?? :D Jakby miał takiego proca co ty to bym spokojnie łykął tego radka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Madry ten, kto nie zajmie glosu w tej debilnej dyskusji..... KROPKA i nabija sobie posty...?BlasterD: to ty sobie nabijasz posty a mowisz ze ktos inny sobie nabija, widze ze twoim jedynym celem wypowiadania sie na tym forum jest to zeby miec jak najwiecej postow. Nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Więc chwale się :P : minimalnie to ok 31 fps ,max 61 fps śednio 53.5 fps Szczegóły : http://service.madonion.com/compare?2k1=4896845 Chyba nieźle jak na kompa na duronie 1.2 ?? :D Jakby miał takiego proca co ty to bym spokojnie łykął tego radka. Roznica niewielka, ale jak rok temu kupowalem radka za 1100 to GF3Ti500 kosztowal 2000 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Madry ten, kto nie zajmie glosu w tej debilnej dyskusji..... KROPKA i nabija sobie posty...?BlasterD: to ty sobie nabijasz posty a mowisz ze ktos inny sobie nabija, widze ze twoim jedynym celem wypowiadania sie na tym forum jest to zeby miec jak najwiecej postow. Nara coz... skonczmy juz z oskarzeniami, ktos niby nabija sobie posty - na tej zasadzie nie powinnismy w ogole sie odzywac, zeby nikt nas nie posadzil o nabijanie.... :wink: BTW: jakie to ma znaczenie ile sobie nabije postow jak i dostanie bana :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 zależy czy ktoś liczy sobie posty czy jakość tego co pisze - ja osobiście to ile zebrałem mam tam gdzie mi nogi wyrastają, chociaż wiem też że jakościowo to raczej najlepsze nie są. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 zależy czy ktoś liczy sobie posty czy jakość tego co pisze - ja osobiście to ile zebrałem mam tam gdzie mi nogi wyrastają, chociaż wiem też że jakościowo też nie są najlepsze. masz racje, chodzilo mi tylko o to, ze takie oskarzenia nie maja wiekszego sensu i do niczego nie prowadza.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 A co do tweak.pl to rzeczywiscie po[gluteus maximus]da, malo newsow a co dopiero mowic o jakis reckach albo czyms innym. A forum wcale nie nalezy do liska tylko do nas, i sam lisek guwno by mial a nie forum. Co prawda lisek tu rzadzi ale co tam. A tak naprawde to lisek guwno by mial bez marco ktory robi wszystko, poczynajac od php po jezdzenie po polsce w sprawie zalatwiania serwerow dla tweak.pl. Lisek nic by sam nie zrobil bo jest lama(nie mowie tego zeby go urazic po prostu stwierdzam fakt, przykry fakt :{.No tak, ja tutaj przecież nie mam nic do gadania. Newsy same sie piszą, artykuły też... Stary, skad ty sie urwałeś? Gwarantuje ci że takie teksty w stosunku do mnie i kogokolwiek innego na tym forum NIE będą tolerowane. Na koniec tekst od Tristana kierowany do Liska "Internet sobie przejżyj wyobraz sobie taki maly pokoj w jednym z wielu bloków gdzie przy komputerze dwoch tlumowków jeden bardziej w szoku od drugiego kopani w dupe od malego przez rowiesników pora na zamste sflustorwanych lamuśników kazdy jest mocny w gelbie prowokatorem kiedy sie schowa za monitorem inkognito ubliza wszystkim tym co kiedy wieczorem chodzi ulicą nie ma odwagi spojrzec w oczy , jest woznicą dopiero wtedy gdy komputer wlaczy." To o Tristanie? Bo na to mi wygląda, on tutaj najbardziej bluzgał. Ja nikogo nie obrażam, a na pewno nie robie tego bezpodstawnie.No wiec Lisku to ja Kaloryfer. Niewiem po co usuwales mi konto,w koncu wcale cie nei obrazilem a jedynie wyrazilem swoja opinie, choc byla moze troche obrazliwa choc niewiem czy to odrazu powod zeby usuwac mi usera. Jak zauwazyl Yoshi_80 chyba rzeczywiscie pora zaczac sie blokowac jezeli chodzi o wyrazanie opini bo mozna dostac bana itp. Teraz te newsy, nie powiedzialem ze nie piszesz newsow, powiedzialem jedynie ze jest ich malo i ze pojawiaja sie dosc sporadycznie. Heh i jak by nie bylo strony ktora zrobil marco to neiwiem na czym bys sobie pisal newsy. No i teraz nastepna sprawa co do Tristana to neiwiem czy on najbardziej bluzgal, nie chce sobie robic kolejnego wroga, ale niewiem czy pamietasz temat "Tweak???" tam Wofek powiedzial tez pare przykrych slow, heh, niewiem ale on chyba nie dostal bana. Pozatym na forum odchodzily jeszcze gorsze bluzgi i nikt nie dostawal bana . No wlasnie i jestem ciekaw czy usuwanie mojego konta tez zweryfikowales z moderatorami, czy byla to twoja osobista zachcianka. Jezeli mi nie odpowiesz to znaczy ze brniesz dalej, pomimo ze juz jestes w guwnie po uszy. A co do twoich adwokatow, to mha nie rozumiem was chlopaki. Ogolnie dostalem bana za damski ch*j. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ciekawe za co Kaloryfer dostał bana - hmm za Bluzganie czy za to że powiedział to co wszyscy widzą, hę??? mnie już to powoli w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iać zaczyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Dostałeś bana bo ponieważ, więcej nie będe się tłumaczył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ja dostałem czy on??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Kaloryfer dostał, ale tobie też do tego nie jest daleko... Ludzie ile można? Czy wam coś sie w glowkach nie poprzestawialo przypadkiem? Jezeli sie tutaj nie podoba to nie zaglądać proszę... Nawet juz mi nerwy puszczaja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...