michalnici Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 mam pytanie.przeczytalem na wielu stronach ze Siemens me45 posiada jave.No jak posiada to ok! ale jak wgrac aplikacje to telefonu?? mam port irda.moze jakies linki do stron albo ktos ladnie wyjasni co i jak?? pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 napewno ma jave :?: me45 to prawie to samo co s45, różni sie obudową, a w s45 jakoś javy nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 kolego to ze niby ma to ja wiem tylko jak ją wgrac oto mi chodzi!!! :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 me45? Look: 12:14:31 Marek (moje gg) czesc! Napisz mi jak mozesz (bo z tego co pamietam miales/masz siemensa me45) czy ten telefon ma jave 12:25:04 Maciek (qmpla gg) nie,. nie ma :) Jak widać jeden z uczciwych posiadaczy tego telefonu, który nie bywa na forach, stwierdził że nie ma javy. W związku z tym odpada Ci konieczność zastanawiania się jak ją wgrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 nio to dzieki za odpowiedz.wiec zle pisza pisząc ze me45 ma java ..ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...