Mutos Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) No w najblizszy weekend w Lodzi w Hali Sportowej odbedzie sie festiwal. W planie: - Final mistrzostw Polski wyscigow modeli RC (elektryki) - pokazy spalinowych monster trucków - premiery nowych produktów - konkursy i pokazy modeli redukcyjnych - plastikowych i kartonowych - naprawde duza makieta kolejowa - smiglowce - systemy bitewne i wiele innych. Wybiera sie ktos? Ja bede tam caly czas, postaram sie napisac jakas mala relacje w poniedzialek ;) Edytowane 12 Maja 2005 przez Mutos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Szkoda ze nie mieszkam blisko :( sam bym z checia pojechal zobaczyc. A masz moze cyfraka? bys mogl pare fotek zrobic i dac na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Mutos jest jakas strona tego festiwalu? Moze bym sie udal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 www.modelarskie.pl - strona festiwalu Na stronce jest ikonka "kamera" - bedzie transmisja na zywo przez internet (bezposredni adres do karerki - http://www.smilecam.com/modeling - wymaga zainstalowania formantu ActiveX). Jakby ktos sie wybieral i chcial mnie zobaczyc na zywo, to jestem na stoisku pomiedzy torem terenowym a wyscigowym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 grrrrrr wiedzialem ze mi sie nie uda byc na tym festiwalu nimogliscie zrobic go troche pozniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Dlaczego takich festiwali nie ma gdzieś bliżej... dajmy na to w podkarpackim? Może ktoś mi powiedzieć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 W trojmiescie powinny byc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 No taki festiwal jest tylko i wyłącznie w Łodzi. Impreza sie zaczeła jakieś pół godziny temu i póki co jest nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Dlaczego takich festiwali nie ma gdzieś bliżej... dajmy na to w podkarpackim? Może ktoś mi powiedzieć??? 1443612[/snapback] Zauwaz ze Lodz jest na srodku Polski ;] Kazdy ma blisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Uffff, mamy właśnie rozdanie nagród. Jezu jaki jestem utyrany :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 A kiedy jakas male sprawozdanko???? Fakt w 3miescie tez jakis targi albo zawody modelarskie (lotnicze) by sie przydaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Uffff, mamy właśnie rozdanie nagród. Jezu jaki jestem utyrany :( 1446342[/snapback] Mutos widze ze jestes dosc blisko z hpi ?(moze mylne wrazenie ? ) Wiesz moze czemu stalo sie tak ze Zawody MT w Piasecznie (III eliminacja off road do mistrzostw polski zostala przesunieta o tydzien i "puszczona" rownoegle z festiwalem? Bez sciemy ;] moge poweidziec ze cala brac mt ;] siedziala w piasecznie w pocie czola walczac ;] . Wiesz moze dlaczego klasa MT jest traktowana przez festiwal po macoszemu(a moze festiwal cos kombinuje :) masz moze jakies info ?? :) ) ? Takie wrazenie sie odnosi kiedy pozwalaja Ci jezdzic wylacznie w przerwach HMP. Zdaj jakas relacje :) jak bedziesz mial chwilke :D aprawde mnie ciekawi jak tam bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 moze jakies fotki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) Hans - byles na festiwalu?? Co do Tojego wrazenia, ze jestem blisko HPI to trafiles. Piaseczno odebralo nam troche jezdzacych, wiec pokazy jak zwykle robilem ja. Zreszta zawody w Piasecznie uzadzal LOK a terminu nie dalo sie tam zmienic, bo zamiesznane w to byly lokalne wladze miasta. Klasy MT nie traktujemy po macoszemu, ale w czasie festiwalu nie ma warunkow, zeby zrobic porzadny tor MT. Jestesmy w trakcie budowy takiego stacjonarnego toru w Zgierzu - nie sadza, zebysmy jednak zdazyli wszystko zrobic na ten sezon :/ Ale kto wie, czy nie zrobimy halowych mistrzostw mt ;) Niestety na samym festiwalu nie mialem czasu zwiedzac :( Ale mielismy katastrofe lotnicza - samolot uderzyl w stacje kolejowa ;) No ale pojezdzilem sobie sawagem i to calkiem ostro ;) Edytowane 16 Maja 2005 przez Mutos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Hans - byles na festiwalu?? Co do Tojego wrazenia, ze jestem blisko HPI to trafiles. Piaseczno odebralo nam troche jezdzacych, wiec pokazy jak zwykle robilem ja. Zreszta zawody w Piasecznie uzadzal LOK a terminu nie dalo sie tam zmienic, bo zamiesznane w to byly lokalne wladze miasta. Klasy MT nie traktujemy po macoszemu, ale w czasie festiwalu nie ma warunkow, zeby zrobic porzadny tor MT. Jestesmy w trakcie budowy takiego stacjonarnego toru w Zgierzu - nie sadza, zebysmy jednak zdazyli wszystko zrobic na ten sezon :/ Ale kto wie, czy nie zrobimy halowych mistrzostw mt ;) ... No ale pojezdzilem sobie sawagem i to calkiem ostro ;) 1447827[/snapback] Nie na FM :) sie nie wybralem .. Calym zespolem ;] ostro dawalismy czadu w Piasecznie.. no i jakby to powiedziec ;] wykazalismy sie - niedlugo na rc-auto beda linki do fotek , mozliwe ze film bedzie. Btw :] jesli jestes blisko hpi pewnie ucieszy Cie ze na podium byly same savage.... Bardzo fajnie ze hpi cos mysli w tym kierunku poniewaz klasa mt jest niesamowicie widowiskowa i przyciaga duzo widowni .. Ha :) jeszcze sie pochwale .. zniszczylem w sobote na ostatniej eliminacji blok silnika.. jednak to nie powstrzymalo nas (rcbziom) przed startem w finale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Jestes z rcbziom? No to niezle?? Slyszalem, ze Janusz Cieslinski ostro tam jezdzil ;) A co do widoskowosci nie musisz nic mowic - jak odpalilism 4 Savage to wszyscy z calej Hali sie zlecieli popatrzyc ;) Ale poki co to byl tylko pokaz - przyjdzie czas na mistrzostwa. A jesli rozwaliles blok silnika to niestety w tej chwili HPI nie ma blokow na stanie - machnij sobie nowy silnik 4.6 i daj czadu. No i pomysl o skrzyni 3 biegowej. Kto wie czy sie kiedys nie spotkamy na zawodach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Jestes z rcbziom? No to niezle?? Slyszalem, ze Janusz Cieslinski ostro tam jezdzil ;) A co do widoskowosci nie musisz nic mowic - jak odpalilism 4 Savage to wszyscy z calej Hali sie zlecieli popatrzyc ;) Ale poki co to byl tylko pokaz - przyjdzie czas na mistrzostwa. A jesli rozwaliles blok silnika to niestety w tej chwili HPI nie ma blokow na stanie - machnij sobie nowy silnik 4.6 i daj czadu. No i pomysl o skrzyni 3 biegowej. Kto wie czy sie kiedys nie spotkamy na zawodach ;) 1449522[/snapback] Tak rcbziom ;] . Janusz skonczyl na 4 miejscu :) (w Nowym Saczu byl na 1). Blok silnika :) juz przelozony od Janusza ;] - to czlowiek ktory ma chyba ze 2 savage w czesciach ;] no nie zastapiony cala noc z soboty na niedziele przkeladalismy(a w niedziele byl final :) na zdjeciach widac jak bardzo bylem wczorajszy zdjecia niebawem ;) ) .. . Silnik 4.6 jest w planach na przyszly sezon , skrzynia 3 biegowa na wyscigi nie jest tym czego pragne pozatym widzialem juz zdjecia kilku skrzyn... nie przekonuje mnie to .... :)(skrzynie byly w czesciach - zepsute) Ostro szykujemy sie na Murowana Gosline 30/31 lipca moze bedziesz? . Jako ciekawostke dodam ze Obsada byla bardzo silna .. Byly savage sh.28 , sirio .27 , zilla Janusza , .25 z 3 biegowa skrzynia , Ja i Amar na totalnym stocku .25 zwykle kolka troche modyfikacji zwiazanych ze skretami, Adrian tez stock z kolkami od proline 40 bow tie , jeszcze ze 3 .25, 3 * Revo jedno zatarlo silnik , drugie mialo problemy z silnikiem , trzecie jezdzilo , Tmaxx. Ogolnie mnostwo emocji ;] i puchar w domku ;).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Nie no raczej mnie nie bedzie - moje mt2 ma zmielonego dyfra z przodu i nie mam kiedy tego zrobic :/ Jezeli chodzi o mnie to zawody raczej dopiero w przyszlym sezonie - trzeba nie najpierw podszkolic ;) No i kupic sobie savage jakies bo mt2 jest troszke za delikatne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...