booczeek Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Chcę zmienić cooler na moim radku 9800 Mediona i nie wiem co kupić. Czytałem, że silencery zabijają radki, co innego mi poradzicie? Dodam, że nia mam za duż kaski... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZarZax Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Zalman VGA-VF700-ALCu - 91 zł w komplecie http://www.4max.pl/default.asp?g=139&gg=131&produkt=42 i http://www.4max.pl/default.asp?g=25&gg=19&produkt=1050 całkiem niezłe Edytowane 12 Maja 2005 przez ZarZax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Ja bym zamontował jakiś cooler od proca. Właśnie kombinuje cos takiego. Prace sa w toku :D także nie wiem jak to wydajne będzie ale myśle że bę dzie lepiej niż to co sprzedają w sklepach za kupe kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 jak chcesz lepiej krecic to dozbieraj i skladaj wc... w przeciwnym wypadku nie ma chyba sensu zmieniac samego wiatraczka o ile karta sie nie przegrzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 @4ever_anarchy_soldier no niestety żeby sensownie kręcić medionki trzeba zmienić chłodzenie poza tym stock w poziomie hałasu przypomina helikopter :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Jak ci zależy na ciszy to polecam CoolVive coolermaster'a, jednak dużych wyników o/c na niej nie osiągniesz. Ja kupiłem nową za 60zł z wysyłką na allegro ;) Edytowane 12 Maja 2005 przez theboo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) najlepszy na 9800pro jest SPIRE WHISHPER ROCK IV :] polecam .. zeby nie bylo ze zartuje http://members.lycos.co.uk/chaosik/radek/9800.jpg http://members.lycos.co.uk/chaosik/radek/fido-9800.jpg sam robilem oba .. banalnie proste.. cooler kolo 30zl .. potem tylko wiartarka gwintowniczek i brzeszczot .. powinno sie znalezc w kazdym garazu .. Edytowane 12 Maja 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 super wyglądają te radiatorki na pamięciach na ppierwszy rzut oka pomyślałem OMFG co to jest? ;) ale pomysł przedni możesz zarzucić instrukcję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 najlepszy na 9800pro jest SPIRE WHISHPER ROCK IV :] polecam .. zeby nie bylo ze zartuje 1442213[/snapback] albo arctic copper silent 2 rev. 2, ja tak zrobilem na ti4200 i gra;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 najlepszy na 9800pro jest SPIRE WHISHPER ROCK IV :] mod Chaosa wyglada ok ale nie kazdy moze sobie pozwolic na brak 3 slotow pci :-| pozatym nie wiem jak z glosnoscia? Ja mam Zalman VGA-VF700-ALCu puszczonego na 5v i spisuje sie swietnie, jest cichy a pozatym calkiem wydajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Chyba i tak wybirę silencera + nawiew z boku. TAnio i dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) mod Chaosa wyglada ok ale nie kazdy moze sobie pozwolic na brak 3 slotow pci :-| pozatym nie wiem jak z glosnoscia? Ja mam Zalman VGA-VF700-ALCu puszczonego na 5v i spisuje sie swietnie, jest cichy a pozatym calkiem wydajny. 1443332[/snapback] a ja mam 7v i 1.95v na grafie .. ;] super wyglądają te radiatorki na pamięciach na ppierwszy rzut oka pomyślałem OMFG co to jest? ;) ale pomysł przedni możesz zarzucić instrukcję? 1442350[/snapback] obcinasz jedna strone równo z krawedzia coolera zeby weszlo do slotu AGP nie chaczac o pci nizej .. a dol wyglada tak ... jak na focie wyzej wiecej trzeba insrukcji? Edytowane 13 Maja 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11111 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14725 A co myslicie o tym??? nie bedzie zajmowalo slotow pci awydajne tez jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 U mnie cooler z procka P4 2.4Ghz na moiej grafie juz od 1,5roku smiga na 5V :] i spisuje sie swietnie, super o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 chaos czym ciales ten radiator, jak ja mojego copper silenta cialem dremlem to chyba 10 tarcz zeszl o :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 chaos czym ciales ten radiator, jak ja mojego copper silenta cialem dremlem to chyba 10 tarcz zeszl o :wink: 1446854[/snapback] mozna to bylo zwykla pilka do metalu zrobic mysle ze 5min i by bylo uciete na jednej pilce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 5 min to na pewno nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 pisalem ze brzeszczotem .. pilka do metalu nadaje sie super .. potem troszke trzeba poprostowac .. te grube czesci na bokach przecinalem dremlem .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...